klassiska naglar på topparna inför augusti

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

klassiska naglar på topparna inför augusti, ja det blev min design inför jobbstarten!

Att få naglarna gjorda när man hoppar på kryckor kan tänka sig onödigt. Men är det något som tärt på mig när jag inte kunna gå, är just att ta hand om mig själv. Så många oändliga timmar jag lägger i månaden, veckan och per dag på mig själv och mitt välmående märks när man numera blir låst. 

Inte för att det är synd om mig i jämförelse med många andra som är sjuka. Men det är absolut en förändring med att bara behöva dra ner sin duschrutin till shampoo-balsam eller kvällsrutinen till nattkräm. 

Jag har dessutom varit en hel del på resande fot och bott ur en resväska de senaste veckorna. Kanske främst för att jag inte kan laga mat, bära saker, duka bordet eller tvätta mina kläder. Så jag har fått leva genom min gubbe och familj de senaste veckorna, och tyvärr några veckor till. 

Som sagt har det tärt på psyket och då hjälpte min bästis mig till nagelsalongen i veckan. Det hjälpte verkligen, att få ordning på den hemska utväxten. 

det krävdes lite planering, strategi och en ordentlig muta för att få mig att hoppa in på salongen. Passande nog hade vi också spöregn i göteborg just den dagen. Ni som också hoppat på kryckor, vet att man är livrätt att hoppa på glatta golv. För just som det är sticker kryckan iväg och där står man med den skadade foten på golvet för att stötta, vilket resulterar i enorm smärta. 

Läs också:  #notd - Lancome Vernis In Love 149

men jag hade tur, ingenting hände och min vän Carolina hjälpte mig in. Dagens design blev klassisk, fräsch och en snygg repris från de naglarna jag hade över nyår förra året. Då frågade mig min nageltjej om jag skulle gifta mig, då naglarna såg ut som bröllopsnaglar. Det skulle jag inte, och inte denna gång heller. 

Jag älskar dock hur resultatet blev, vi körde naturella och sedan körde hon en ombre med airbrush på topparna. Vi avslutade designen med ett krispigt white snow(?) chrome pulver på toppen. Älskar hur de glittrar i solen, hur fräscha de känns och 100% jag. Lite extra! 

Nu känns plötsligt allt lite lite lättare och jag kämpar för motivationen för att fixa till mig, även om dagen ska spenderas i sängen. Speciellt nu när alla höstens nyheter är på ingång! SÅ roligt! Vad kör du för naglar nu förresten?

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x