Produkter i resenecessären jag köper igen (och en som inte får följa med)

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Nu är de flesta av produkterna i sommarens resenecessär slut.

Jag använder upp det sista av dem nu, så jag slipper hitta nästan tomma förpackningar i necessären nästa gång det är dags att packa. Av dem som tagit slut är det redan några jag redan saknar. Dessa kommer jag att köpa igen:

Fem favoriter från sommarens resor.

Bioeffect EGF Serum

Kanske är detta den allra bästa reseprodukten. Detta serum går att använda som enda hudvårdsprodukt, även på natten. Dessutom är det oerhört drygt — ett par droppar räcker faktiskt. Bra både när du flyger med enbart handbagage eller när du bara vill att det ska vara enkelt. Jag kommer definitivt att ha med Bioeffect EGF Serum på många resor framöver.

Bioeffect EGF Serum är allt som behövs när man sover borta.

Caudalie Beauty Elixir

Innan Instagram och TikTok ens fanns blev Caudalie Beauty Elixir viral på skönhetsbloggar. Denna ansiktsmist är både återfuktande och sammandragande. Dessutom doftar den fantastiskt av örter och citrus. På huden känns misten kylande, så det är en perfekt produkt att ha med sig under sommaren. Som med många hajpade skönhetsprodukter, hamnade Caudalie Beauty Elixir i kylan ett tag — både på grund av doften och för att den innehåller alkohol. Jag tycker fortfarande att den är underbar.

Skönhetsklassiker som jag använder om och om igen. Men vad är det rosa som ligger framför flaskan? 

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Detta rengöringsbalm är precis som produkterna ovan en riktig klassiker. Det finns flera skäl till att ha med Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm på resa. För det första så smälter det inte och läcker i necessären, inte ens i 35-gradig värme. Trots denna egenskap blir rengöringen snabbt till olja på huden och löser upp både makeup och solskydd. Om du tillsätter lite vatten, omvandlas oljan till mjölk och kan sköljas av ansiktet. Du behöver alltså ingen rengöringsduk eller andrarengöring. Som bonus kan du även använda Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm som ansiktsmask.

Läs också:  Hudvård som luktar gott - bu eller bä?

Isle Of Paradise Self Tanning Drops

Jag ska inte orda så mycket mer om dessa bus-droppar som jag har använt i princip dagligen i sommar. Det är bara så smidigt att ta en droppe av Isle Of Paradise Self Tanning Drops i ansiktskrämen och få en naturtrogen solkysst färg. När min lilla provflaska var på väg att ta slut, beställde jag därför en ny i fullstorlek från hotellsängen i Strängnäs förra veckan. Jag vill aldrig vara utan dessa droppar!

Nu är denna lilla flaska med Isle of Paradise Self Tanning Drops ersatt med en i fullstorlek.

REF Fiber Mousse

Varenda gång jag använder denna sega hårmousse, full av fiber, slås jag av hur bra den är. Mina fina hårstrån får extra volym, men blir varken oljiga eller sträva. Tvärtom blir håret både glansigt och känns extra motståndskraftigt mot fett. REF Fiber Mousse funkar dessutom bra både när jag låter självtorka och när jag fönar det.

REF Fiber Mousse är toppen!

Får inte följa med

Tyvärr var det en produkt som absolut inte funkade under vår roadtrip. Jag förstod inte i början varför mina linser var så grumliga så att jag knappt såg något. När jag stod vid handfatet i toalettboden vid Mårbacka och sköljde den ena linsen i vatten (gör inte det!), började jag fundera på om det kunde bero på min ögonkräm. De följande dagarna och nätterna hoppade jag över ögonkräm och återfick min hökblick. De sista dagarna på resan hade jag bara ögonkräm på natten och applicerade den långt ut i ögonområdet. Då gick det bra. Dermalogica Multivitamin Power Firm är en skön och tjock ögonkräm, men för kraftig dagtid under sommaren.

Läs också:  5 hudvårdsfavoriter som tog slut i maj
Ingen ögonkräm för sommardagar.

Vill du testa någon av produkterna i inlägget, hittar du dem via länkarna nedan.

Bioeffect EGF Serum
Caudalie Beauty Elixir
Elemis Cleansing Balm
Isle Of Paradise Self Tanning Drops
REF Fiber Mousse
Dermalogica Multivitamin Power Firm

5 6 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x