Jättebra återfuktande lip oil för bara 45 kr

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ibland blir jag lite feg när det kommer till att testa nya läpprodukter. Jag vet inte riktigt varför men vissa produkter drar jag mig för att testa. Även om det är återfuktande och vårdande. Jag tycker inte alls om när produkter blir klibbiga på läpparna, så det har ju såklart med saken att göra. Men Essence hydra kiss lip oil testade jag snabbt och det är jag glad att jag gjorde.

Essence hydra kiss lip oil

Jag har inte alls testat mycket från Essence, har för mig att jag köpte något från dom när jag ar i Tyskland för en herrans massa år sedan men efter det har jag inte varit i kontakt med märket. Tills nu då. Deras hydra kiss lip oil ska vara en ultralätt läppolja som ger glans och återfuktar. Förpackningen innehåller 4 ml och kostar 45 kr. 

Essence hydra kiss lip oil

Själva applikatorn är ganska stor men inget som stör eller är jobbigt. Den funkar bra. Jag har två nyanser som jag testar Kiss from a rose och Honey honey. Ingen av dom ger något vidare färg så är det färg man är ute efter så får man leta vidare. Med tanke på priset så hade jag inga jättehöga förväntningar på de återfuktande egenskaperna men ack så fel man kan ha. 

Läs också:  Yves Rocher Secrets D'Essences Accord Chic

De glider på som smör i solsken och känns knappt på läpparna, inte en tillstymmelse till klibbigt och återfuktar riktigt riktigt bra. Jag ska erkänna att jag väljer denna framför min läppolja från Clarins, och den har jag verkligen gillat och gör fortfarande. Men ja, dessa gjorde dom bra och vi får hoppas att de stannar i sortimentet och att de kommer med lite fler nyanser kanske med aningens mer färg.

Betyg 4/5

Du hittar Essence hydra kiss lip oil .här.

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x