Jane Hellen – Shower Gel

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Väldoftande duschgel som framkallar nostalgiska minnen

Doften på denna Shower Gel är mild och fräsch och påminner mig om min barndom. Vi hade denna duschgel i sommarstugan och vid användning tänker jag tillbaka på när vi tvättade oss i havet – jag kan se hur den här lila flaskan ligger på bryggkanten. Redan då uppskattade badkrukan i mig att det gick lätt och snabbt att skölja bort det jag då benämnde som tvål, så jag slapp stanna kvar i vattnet särskilt länge. 

Efter användning kan en svag doft fortfarande kännas på kroppen men det är ingenting som tar över eller krockar med efterföljande produkter. Om jag inte använder varken lotion eller någon parfym efteråt känner jag ändå att jag doftar rent.

När jag var och hälsade på min bonusmamma så fick duschgelen självklart följa med i necessären. Den speciella triangelformen gör att flaskan tar lite plats och snäpplocket känns stabilt och säkert så man inte behöver oroa sig för läckage. Min bonusmamma blev eld och lågor när hon såg vad jag hade ställt i duschen och innan jag åkte hem hade vi tagit en tripp till Rusta så hon kunde inhandla egna produkter från Jane Hellen. Det är produkten hon använt tidigare och varit väldigt fäst vid innan de togs bort från hyllorna i butikerna.

Att Jane Hellen gjort comeback är en väldigt rolig och uppskattad händelse. Det är ett lättillgängligt märke med bra basprodukter som passar de flesta och som är enkla att förstå. Jane Hellen Shower Gel håller vad den utlovar, skonsam återfuktad rengöring. Är man en torris kan man behöva komplettera med en lotion efter duschen men annars finner jag inget att klaga på. 

Information

RIKTPRIS: 29,90 kr

Mest lästa