Två nya bronzing favoriter från tarte cosmetics

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Två nya bronzing favoriter från tarte cosmetics! Ja de har fått flytta hem till mig och jag måste säga att jag är imponerad!

Är det något som trendat iår är det verkligen allt som har med glow och bronzing att göra. Man ska gärna se lite lätt oljad ut och glänsa som en nysmord bebis. Ja helst ska man ju också vara lite lätt solkysst och se sådär bonsig och glowig ut. Det är svårt att hänga med i alla trender och alla trender är inte för alla. Men jag måste ändå säga att jag gillar det. 

Från att ha varit en torr-bakad-kaka med puder under hela mina 20-tal år till att fylla 30 och önska att allt ser lite glansigt ut. Ja vem hade kunnat tro denna ändring. Något jag också gillar och föredrar är just kräm eller flytande produkter som jag enkelt kan jobba in med en borste eller med fingrarna. 

tarte

Jag har sett att tarte cosmetics haft ett alternativ till den kanske lite mer populära varianten från drink elephant ett tag, men det är först nu som jag hunnit testa!

Key Largo Glow Bronzing Drops är det fulla namnet på produkten och kommer i en plastförpackning med en pip. Vilket jag verkligen gillar på dessa bronzing droppar, lätta att applicera direkt eller ner i din dagkräm för en lite mer subtil look. För jag måste ändå säga att jag tycker dessa är mer pigmenterade än de från drunk elephant och du behöver absolut inte lika mycket för att få ett slätt och fint resultat. 

Läs också:  Sminkning med Tarte Make Believe In Yourself Pixie

Jag hade med mig denna när jag var i värmen i somras och den funkade perfekt alldeles ensam med lite concealer. Ja för tyvärr måste jag också täcka lite kring ögonen för att inte se allt för trött ut. Men jag har verkligen gillat resultatet. Finns just nu enbart i en nyans och priset ligger på 419kr här. Mitt betyg på denna är 3,5/5

Läs om en annan dupe på bronzing drops här. 

tarte

Den andra nyheten för mig är deras Scult tape som är deras version på tubbronzer.

Vi ser den överallt nu och jag vet inte om charlotte tilbury var först ut med den, men den är absolut mest känd skulle jag säga?! Här trycker du upp produkten till svampen och sedan duttar du den där du önskar lägga din bronser. Jag måste säga att jag verkligen gillar denna, hur den lägger sig och hur enkel den är att blanda ut. Tillsammans med en borste tycker jag att den gör sig bäst, då den annars har en tendens att försvinna i svampen.

priset? 269kr, vilket jag tycker är galet tacksamt. Har du testat något från Tarte de sista som du hade velat tipsa om? skriv i kommentarerna 

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x