Trådlös plattång är otroligt på språng

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har börjat bli mer och mer tacksam för min ghd unplugged som jag har. En trådlös styler är verkligen onödigt om man inte är runt en massa. Mitt liv har dock förändrats en del det senaste året och när man är på resande fot så är det ovärdeligt.

Det har kommit en hel del trådlösa stylers sen ghd lanserade sin unplugged för några år sen. Jag har inte testat någon annan dock.

Ghd unplugged finns att köpa här

Det är alltså en trådlös styler som man laddar upp. Batteritiden är ca 20 minuter så det är inte så långt men samtidigt så använder jag den mest för att fräscha upp håret. På tåget är den så smidig, på en toalett innan en inspelning osv.

Jag hade aldrig köpt den för att ha som min ordinarie plattång. Då hade det behövs en betydlig längre batteritid. I övrigt så är den precis lika bra som märkets övriga stylers och dom är mina favoriter.

Jag behöver testa några budgetalternativ va? Jag vill jämföra och se hur dom presenterar mot dyrgripen. OBH Nordica ska ha en för ca 600:- och med batteritid på 35 minuter. Kan ju hända att det är mer värt pengarna. Det låter i alla fall så.

Ghd unplugged kostar ca 3500:- men finns att hitta billigare också i andra färger än svart.

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa