Hänt i veckan 8-2024 med Elemis-serum och bra budgetblush.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Nu är det full fart i skönhetsfabriken, och Hänt i veckan 8-2024 hittar allt från Elemis kollagenboostande serum till superlystrig Milk-primer och en färgbomb till puderrouge med pigment på steroider.

Jisses, Hänt i veckan 8-2024 inser att skönhetssverige verkligen vaknat inför hösten! Vad sägs om en torr-sprej som lovar att stärka trasiga bindningar inuti hårstrået? Kanske är du mer sugen på en guldglänsande primerkräm som ger vavavoom-glow, eller kollagenboostande serum. Ingen fara: här ser du vad som hänt i veckan. 

Reparerande hårsprej. Äh?

Alltså, jag fattar ingenting. Hur kan en torr sprej ta sig in i hårstrået för att bygga upp bindningar i håret (du vet, sånt som Olaplex och andra ”plex”-produkter gör)? Enligt en sajt: ”IGK’s leave-in bond building-teknik reparerar håret omedelbart och över tid. Serumet innehåller även veganska silkeproteiner som gör håret mjukt och sikeslent”. Efter två veckors daglig test måste jag erkänna: mitt torra, rätt trista hår stortrivs och känns både mjukt och följsamt. 
IGK Antisocial Time Release Bond Building Dry Spray, 375 kr/187 ml. /bilden visar min reseförpackning/

Snyggfilter

Slip Tint är en tunn och skönt återfuktande bekantskap som får många släthyade att gå i spinn. Lystern lugnar sig efter en halvtimme, men lystern smickrar ändå inte mina rynkor. Däremot; att pimpa min vanliga bas med en droppe Slip Tint blir succé.
Saie Slip Tint
, cirka 380 kr/40 ml .

Läs också:  IGK är tillbaka och Antisocial räddar mina längder

Algkraft

Visst gör prislappen lite ont men KANSKE har du har en slant på kontot? Elemis lovar stramare huden på fyra dagar, men just det märker inte jag (vore ju underbetyg till tidigare hudvårdsrutin). Måste ändå säga att Future Restore-serumet gör gott för fuktbalansen, från hårfäste till dekolletage.
Elemis Pro-collagen Future Restore Serum, 1699 kr/30 ml. 

101% pigment

Nya budgetrouge, hurraaa! Både plommon-och hallonfärgen blir major fail pga djäklar så mycket färg, men mesigt rosa Butta Together gör mig mer nöjd. Därför vill jag ha utvecklingssamtal med lab-chefen: det underbart lena och snällt prissatta blushet fått ju fått pigmentering på steroider. Fina rougeborsten hittar jag tyvärr inte på någon sajt…
Nyx Buttermelt Blush,  Butta Together, 149 kr/5 g. 

Lysterbomb

Hydro Grip-originalet är primer-favoriten som får foundation att sitta snyggt och extra länge. Gillar du nyputsad och guldig lyster säger jag ”varse, Grip + Glow måste du bara ha”. Jag, med några år på nacken, avstår pga huden liknar plisserad guldlamé. Å andra sidan, originalet är ett toppenalternativ!
Milk Makeup Hydro Grip + Glow Primer lanseras först 16 oktober. 

Sugen på något jag skrivit om?

Igk Antisocial Dry Spray hittar du här och här.
Saie Slip Tint: här.
Elemis Pro-collagen serum: här och här.
Nyx Buttermelt Tint: här och här.
Milk Makeup Hydro Grip Primer: här, här och här.

Läs också:  IGK är tillbaka och Antisocial räddar mina längder
4.5 6 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x