Fickvänligt solskydd som passar hela familjen

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Sommarvärmen och solen hänger sig kvar så man knappt kan tro att det redan är september. Idag tänkte jag därför att vi skulle ta oss en titt på ett fickvänligt solskydd som passar hela familjen. Jag älskar solskyddsprodukter som är smidiga att ta med. Om produkten dessutom passar hela familjen är det ännu bättre.

Fickvänligt solskydd som passar hela familjen
Fickvänligt solskydd som passar hela familjen

Jag har hittat precis ett sådant solskydd som passar hela familjen. Avène Reflexe Solaire family SPF 50+ passar stor som liten (även bebis från 6 månader). Det är en vattenfast solkräm för ansikte och kropp som skyddar mot både UVB-, UVA samt skadligt blått HEV-solljus. Den är parfymfri och ska passa även känslig hy. Avène Reflexe Solaire family SPF 50+ är dermatologiskt testad och den svider inte i ögonen.

avene reflexe solaire

Avène Reflexe Solaire family SPF 50+ är den perfekta solskyddsprodukten när du är på språng. Den lilla platta förpackningen är smidig och tar nästan ingen plats alls, den går till och med ner i en ficka. Produkten kan användas såväl i ansiktet som på kroppen och den kan användas av alla i familjen. Den ultimata produkten för dig som inte vill behöva kånka runt på flera olika solskyddsprodukter.

Är du också sugen på en fickvänlig solskyddsprodukt som kan användas av alla i familjen? Du kan köpa det bland annat här.

Läs också:  Grafiskt med inspiration från solen
5 1 röst
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg
Indie och mainstream.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x