Enkel nail art: Apelsinskivor

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag fortsätter med fruktiga nageldesigner även nu under sensommaren. Här är en enkel nail art inspirerad av söta och saftiga apelsiner.

enkel nail art
Enkel nail art inspirerad av saftig apelsin.

Till dessa apelsininspirerade naglar använde jag Mavala 445 Moab och NailKind Cloud Bunny. Jag tycker att det vita blev en lite för skarp kontrast mot det orangea så kanske borde jag ha använt ett ljust, ljust gult lack istället för ett Tipex vitt? Jaja de blev ändå roliga tycker jag. Jag tror att den här designen skulle bli supersnygg om man använde ett skirt jelly lack i orange över det vita men jag hittade tyvärr inte mina jelly lack när jag gjorde dessa. Jag testade att själv blanda till ett men det blev inte riktigt så skirt som jag hade hoppats så det fick bli så här.

Det här är i alla fall en väldigt enkel nail art att göra själv. Vill du kan du använda en mall för att få till formen på apelsinskivorna men jag gjorde dem på fri hand. Då underlacket torkat målade jag den vita rundeln. Då den torkat målade jag med oranget längst med kanten för att göra ”skalet”. Jag använde sedan ett dotting tool för att skapa ”fruktköttet”. Då lacket torkat avslutade jag med ett glansigt överlack.

Läs också:  First impression: Indy Beauty 5% AHA renewing Face & Body serum

Jag tänkte också testa göra samma design i gult så det ser ut som citroner. Kanske jag även testar att göra limeskivor, det återstår att se. Fler inlägg med nail art hittar du här.

0 0 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg
Indie och mainstream.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x