3 favoritrengöringar från mitt badrumsskåp

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hela min tonår och en bit in i 20 års åldern så var mitt intresse för rengöring ca 0. Att tvätta ansiktet var inte på min priolista om man säger så. Nu ser livet annorlunda ut och jag älskar att rengöra ansiktet och jag älskar rengöringar. Det är dags att lista mina 3 favoriter i mitt badrumsskåp just nu. 

favoritrengöringar
Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil

Säga vad man vill om priset för detta är en dyrgrip på 670:- för 200 ml men den är ljuvlig att använda. Den finns att köpa här.
Det är ren suuuuperlätt rengöringsolja som verkligen tar bort smink effektivt och som blir till världens lättaste mjölk när den kommer i kontant med vatten. 
Huden känns återfuktad efter men inte fet och man känner sig rejält ren.
Det enda minuset är pumpen. I och med att det är en så lätt och tunn olja så kan den skvätta litegrann om man är för ivrig vilket jag gärna är… 


Neostrata PHA facial cleanser 

Konsistensen i handen är som.. manet? Det är en gel med PHA syra som exfolierar litegrann men den är även återfuktande. 
Den är supermild men rengör bra och det är en gel som sagt som skummar litegrann så om man föredrar det så är detta ett otroligt tips. Jag använder den helst som en steg 2 rengöring i min rutin. 

Läs också:  Brun utan sol - the lazy way

389:- för 200 ml


Smuuti watermelon sorbet balm

Gosigast och billigast. 
En supermjuk rengöringsbalm som man bara gosar in i huden och som även denna blir mjölkig i kontakt med vatten. Huden känns aningen fetare än efter Bobbi Brown oljan men jag är en torris så det gör mig inte så mycket. Jag vill bara inte känna mig superfet i huden förstås. 
Förpackningen är urgullig, namnet är tilltalande och det är en superfin rengöring som verkligen är bra på att avlägsna makeup och solskydd. Finns att köpa här.

144:- för 100 ml 

5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x