IGK är tillbaka och Antisocial räddar mina längder

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hårvårdsmärket IGK är tillbaka i Sverige.

Salongsmärke som snart får större spridning i Sverige

Det fanns på Sephora för några år sedan, men försvann. Nu är IGK tillbaka och kommer snart att finnas hos flera skönhetskedjor. Det finns redan hos salonger, för IGK är från början ett salongsmärke.

I hemlandet USA är det ett stort märke, med fokus på stylingprodukter. Bakom IGK står fyra frisörer och namnet är sammansatt av deras efternamns initialer (två av dem är bröder).

Gammal favorit

Nu blir det lättare att få tag på IGK:s produkter igen.

Jag har testat en del IGK-produkter tidigare och bloggade redan 2020 om IGK Beach Club Volumizing Texture Spray. Den ger volym utan att håret känns strävt eller klistrigt. Dessutom har sprayen en härlig doft. Nu använder jag IGK Beach Club Volumizing Texture Spray igen, men jag testar också några andra IGK-produkter.

Hårinpackning i sprayform

Idag vill jag lyfta den torra hårinpackningen i sprayform, IGK Antisocial Dry Hair Mask. Det är en supersmidig produkt som ska återställa hårets bindningar och återfukta torra längder. Den går inte att likställa med en vanlig hårmask, men IGK Antisocial är en lika bra nödlösning för torra längder som torrschampo är för oljig hårbotten.

IGK Antisocial Dry Hair Mask räddar torrt hår på nolltid.

Du kan använda IGK Antisocial som behandling över natten eller så sprayar du den bara i torra längder på morgonen. Om du vill ha en ordentlig behandling, så sprayar du generöst av IGK Antisocial i sektioner och låter den verka under natten. Borsta igenom ordentligt.

Läs också:  Fem höjdpunkter från helgen och Daisy Beauty Expo

Jag använder inte IGK Antisocial som ett alternativ till vanlig hårinpackning, utan som en återfuktare dagen efter hårtvätt. Då är mina tunna hårstrån torra i längderna och behöver en fuktboost. Ibland kan lite tyngre produkter som olja eller serum kännas för mycket, så då är IGK Antisocial en god lösning. Jag sprayar en hel del i längderna och borstar ut produkten. Håret blir blankt men inte oljigt.

För vem?

IGK Antisocial är en toppenprodukt för dig som har tunt hår som lätt blir torrt. Dina torra längder blir inte nedtyngda, men ser inte längre krispiga ut.

IGK Antisocial ger blankt och väldoftande hår, men ersätter inte en vanlig inpackning.

Det är också en bra produkt för dig som aldrig någonsin använder en inpackning. Det är ju lite av en procedur att applicera en hårmask i duschen och låta den verka. Att spraya in IGK Antisocial i torrt hår innan sänggående är ganska enkelt. Det blir som sagt inte lika bra som en vanlig hårmask, men det blir bra.

Om du vill testa några av produkterna i inlägget, så hittar du dem via länkarna nedan:

IGK Beach Club Volumizing Texture Spray
IGK Antisocial Dry Hair Mask

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x