Test Gisou Honey infused lip oil

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

.Gisou är ett märke jag inte testat tidigare, men sett en hel del i sociala medier. Och jag ska vara ärlig, det är de fina förpackningarna som lockar.Gisou Honey infused lip oil

Gisou Honey infused lip oil är en läppolja som är berikad med honung, ska inte kladda och återfukta samt ge glans och aningens färg. En flaska, jag kallar det flaska då den är i glas, om 8 ml kostar 309 kr.

Läppoljan kommer i tre olika nyanser, jag har den som heter Watermelon sugar, en ljusrosa nyans med lite fint fint skimmer i.

Gisou Honey infused lip oil

Det är ganska svårt att fånga nyansen på bild då det mest är skimret man ser. Men den blir svagt rosa med skimmer. Skimret är inget som känns på läpparna, så som det gjorde på tiden då det begav sig. Formulan är klibbfri, den känns väldigt skön på läpparna och de blir verkligen återfuktade. Jag ångrar inte mitt köp och jag är bra sugen på den ofärgade, eller gula Honey gold. 

Betyg 3/5 

Du hittar Gisou Honey infused lip oil .här.

Läs också:  Sofie Testar: Tarte Shape Tape Concealer
0 0 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x