När stockholmsresan inte blev som den skulle

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

När Stockholmsresan inte blev som den skulle och när också världen vändes upp och ner igen. Det hände nämligen det som inte skulle få hända när jag åkte upp för årets andra daisy beauty expo.

Som flera av er vet och som speciellt ni som följer mig på instagram. Har koll på är att jag skadade mig under min semester i sommar. Det blev nämligen ett platt fall när jag skulle resa mig från sängen en lördagskväll. Jag trampade snett, inte bara en utan faktiskt två gånger. Allt knakade till ända upp till huvudet och det var direkt till akuten. 

Jag har ju därför hoppat på kryckor i skrivande stund, 7veckor. Måste också därför erkänna att jag börjar bli redigt trött på att inte ha en fungerande fot. Även om jag nu faktiskt kan röra mig med enbart EN krycka och kan utföra mina lättare hygienvanor utan större assistans. 

Så när det bjöds in till Daisy beauty expo för två veckor sedan kände jag mig redo för att anta storstan. Det var de jag trodde iallafall.

skon var på och jag hoppade på tåget mot Stockholm. Väl där mötte jag upp Daisy beauty bloggaren och numera goa vännen Kajsa som skulle bli min kavaljer under helgen. För trots att foten inte var 100% kände jag mig redo för att inta hösten nyheter och bara få umgås med vänner.

Läs också:  5 höjdpunkter från Daisy Beauty Expo 2024 dag 2

Så på kvällen mötte vi upp Kicki och Linnea (aka arga tanten) och drack gott vin och åt fantastisk mat! Men någonstans där på slutet, efter enbart två små glas vin vilket kanske är värt att tillägga. Mådde jag allt annat än bra. Jag skulle tro att det var en kombination av smärta från foten, utmattning och helt enkelt för mycket intryck efter att ha varit sängliggandes alldeles för längre så kollapsade jag där på golvet.

Så det var precis där min helg både startade och slutade på samma gång. Det fick bli akut-taxi till akuten (andra gången för denna sommar) där det blev en liten hjärnskakning och nya kryckor. Så det blev första tåget hem på lördagen för att komma hem till ”trygga” Göteborg igen. Inget expo för mig helt enkelt! Men jag har kikat in hos mina bloggkollegor och det verkar vara mycket spännande på ingång!

Kände att jag ville komma in och förklara varför jag bortprioriterat bloggen de sista två veckorna, fokuserat på att bli bättre och mitt ”vanliga” jobb. Men nu känner jag mig redo att sätta mig att skriva igen, och hoppas ni är lika redo för höstens beauty som jag är!

Till sist bjuder jag på en bild från akuten tillsammans med Kajsa (gillar du inte blod, skrolla vidare!) där vi mitt i all misär lyckades locka fram lite skratt om att vi blivit blodsystrar. För bannemig vad fina människor jag har runt mig och det hade inte gått en dag utan dom. Kanske framförallt denna sommar när jag varit helt ur balans!

Läs också:  Daisy Beauty Expo 2024 dag 1

5 6 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
filippa-bylander

men vilket elände ! Krya på dig !

Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x