Nytt och nygammalt i hudvårdsrutinen

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har fått in ett par nya produkter i min hudvårdsrutin.

C-vitaminolja för lyster

Den ena produkten är i och för sig inte ny för mig — Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil har jag använt förr. Det är en ansiktsolja med C-vitamin och gurkmeja som känns vårdande och ger mycket lyster. Den går att använda både morgon och kväll, men jag har den främst på morgonen. Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil passar väldigt bra ihop med Medicube Age-R Booster Pro, eftersom oljan tar en stund på sig att sjunka in i huden. 2-3 droppar räcker till både ansikte och hals.

Sunday Riley C.E.O. Glow är mildare än C-vitaminserum, men ger ändå lyster och klarhet.

Jag dock tycker inte att Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil ger samma resultat som ett C-vitaminserum – den är mildare än ett serum. Trots det ger oljan den där klarheten i huden som C-vitamin brukar ge. Mina torrhetslinjer försvinner också när jag använder Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil.

Kylande ögongel

Den andra produkten är en nyhet från finska ekomärket Nobe. Deras Cooling Care Awakening Eye Serum är ett ögonserum i gelform som känns kylande. Det är inte supervårdande, men på morgonen är det skönt med en lätt gel. Om du råkar få in den i ögonen så lägger den sig inte som en oljig film och förstör synskärpan. Det är ett problem jag annars råkar ut för rätt ofta numera.

Nobe Cooling Care Awakening Eye Serum innehåller bland annat aloe vera, pepparmint, skvalan och havrexylitol som Nobe återvinner från livsmedelsfabrikanten Fazers tillverkning. Resultatet är ett lugnande, återfuktande och stärkande serum som du kan använda både morgon och kväll. Jag använder Nobe Cooling Care Awakening Eye Serum på egen hand på morgonen och med kräm över på kvällen.

Nobe Cooling Care Awakening Eye Serum finns än så länge bara att köpa i Finland, men det är på väg till Sverige.

Serumet passar alla hudtyper och har fått Allergy Label från finska Allergi-, hud- och astmaförbundet. Jag har känslig hud runt ögonen och behöver vara försiktig med vilka produkter jag använder där. Nobe Cooling Care Awakening Eye Serum är inte det minsta irriterande, utan känns som en svalkande kompress på ett oroligt ögonparti. Den runda metallapplikatorn bidrar till den avsvällande känslan.

Om du vill testa någon av produkterna i inlägget, hittar du Sunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil här och snart finns Nobe Cooling Care Awakening Eye Serum här.

5 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x