Huxley perfume berber portrait

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Huxley är för mig hudvård och jag visste inte att de hade parfymer förrän jag blev presenterad de under Daisybeauty Expo i slutet av augusti. 

Huxley perfume berber portrait

Det är tre stycken dofter de har, jag har testat en av dom. Flaskorna är ganska små, 15 ml och kostar 629 kr styck. 

Jag har Huxley perfume berber portrait som är en varm och ganska intensiv doft. Jag tycker den påminner om dofter jag har med ambra i, det är bärnstensnot i så skulle tro att det är den jag känner. Spontant så påminner mig den lite om Oscar de la renta Alibi sensuelle.

Själva doften sitter kvar länge på huden, och jag tycker inte att jag behöver så mycket för att få intensiv doft. Den känns väldigt koncentrerad. Jag gillar utformningen på flaskan, den är fin, har fina färger. Jag tycker att den känns elegant på något vis. Att den är så liten gör att jag gärna packar med den i gymväskan, väskan till jobbet eller vart jag nu ska. 

Jag doftade på en av de andra två dofterna på Daisybeauty Expo och den upplevde jag som lättare och friskare än den jag har. Så jag skulle tro att oavsett vilket av det man gillar så kan man hitta en doft bland de tre som man gillar. 

Läs också:  Daily Microfoliant

Betyg 3/5

Du hittar Huxley perfume berber portrait här.

0 0 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x