Elf Cosmetics — Power Grip Primer + Niacinamide

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Duglig dupe får makeupen att hålla hela dagen

Den är här! Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide är en av budgetmärkets virala produkter. Nu när märket äntligen finns att köpa i Sverige har jag med spänning tagit mig an den populära primern som är en omsusad dupeMilk Makeup Hydro Grip Primer.

Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide är en återfuktande primer med genomskinlig gelkonsistens, berikad med 4% niacinamid för att låsa in fukten och ge en fylligare look. Den ska fixera smink och släta ut huden samt passa alla hudtyper. Enligt anvisningarna ska den bredas i ett jämnt lager över huden innan sminkning.

Jag är femtio år med lite fina linjer i pannan och kring ögonen. Min hy är normal till torr. Jag har sparsamt med synliga porer och pigmenteringar. Jag använder primerprodukter vid varje makeup. Mina följeslagare har på sistone varit Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream, By Terry Brightening CC Serum och Clarins Beauty Flash Balm, som jag alla använder i primersyfte.

Jag har testat Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide flera gånger i veckan, under snart sex veckor. Den rosa och svarta tuben i mjukplast innehåller 24 ml och är lätt att resa med. Den hygieniska pumpfunktionen portionerar ut en perfekt mängd produkt. Gelen är doftlös, trögflytande med en ”sticky” konsistens, som verkligen får sminket att sätta sig.

Jag fördelar den enkelt med fingrarna. Makeupen sitter där den ska hela dagen. Jag känner mig rejält återfuktad och tycker att min foundation ter sig lite jämnare än vanligt. Jämfört med festfavoriterna Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream och By Terry Brightening CC Serum ger Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide inte något extra glow eller lyster. Denna budgetprimer jämnar inte ut hudtonen eller stramar upp, vilket den inte heller påstår. Däremot slätar den med sin ofärgade, lite klibbiga konsistens ut huden och greppar kommande produkter bättre än min vardagsprimer Clarins Beauty Flash Balm. 

Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide är ett utmärkt val för dig som söker en prisvänlig primer som inte ger lyster, skimmer eller andra festliga effekter. Bara hederlig hållbarhet och en återfuktad känsla. Jag tycker att denna primer är en perfekt vardagsprodukt.

Om du vill testa Elf Cosmetics Power Grip Primer + Niacinamide, hittar du den här.

Information

RIKTPRIS: 149 kr

Mest lästa