Koreansk söndagsmask och elektrisk microneedling

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag har det blivit så nära en salongsbehandling jag kan komma här hemma.

Som microneedling?

Efter att ha talat med andra användare av Medicube Age-R Booster Pro, fick jag höra att Air Shot Mode inte är så intensivt som jag trodde. Programmet beskrivs som microneedling, fast med elektriska osynliga nålar istället för vanliga. Efter användning ska huden bli mer elastisk, jämnare och få mindre synliga porer. 

Är Medicube Age-R Booster Pros Air Shot Mode som microneedling? Nej, det tycker jag inte. Den största skillnaden är att det inte alls gör ont, åtminstone inte när jag använder min Medicube Age-R Booster Pro på lägsta nivån. Till skillnad från de andra tre programmen, ska Air Shot Mode köras på torr hud. Dessutom ska du inte rikta hela munstycket mot huden, utan bara borsta med sidan av munstycket på huden.

Håll munstycket vinklat så här och dra som en borste, pressa det inte mot huden.

Hur länge och ofta?

Du kan använda Medicube Age-R Booster Pros Air Shot Mode i 5 minuter, ett par gånger i veckan. I början bör du ha minst 4 dagar mellan behandlingarna. Medicube har olika rekommendationer på olika sidor, så det är inte helt lätt att veta vad som gäller. Jag tror dock att det är klokt att börja varsamt, även om din hud inte verkar påverkas av behandlingen.

Läs också:  Lyxmassage, julboxar och söndagsmask avslutar höstlovet

Så reagerar min hud

Jag använder Air Shot Mode på rengjord och alldeles torr hud. Jag drar munstycket som en borste med överkanten av ena sidan över först ena kinden, sedan den andra. På pannan och på hakan drar jag munstycket i sicksackmönster. Sedan borstar jag uppåt på näsan och försöker att nå näsvingarna också. Halsen borstar jag i sidled, med start under ena käklinjen. På fem minuter hinner jag precis gå över hela ansiktet två gånger.

Jag är så nöjd med att jag vågade mig på Air Shot!

Direkt efter användning ser jag ingen rodnad eller känner något i huden. Jag applicerar en mask och låter den verka. Några timmar senare förundras jag över hur oerhört mjuk och spänstig huden känns — faktiskt som om jag har gjort en ansiktsbehandling. Jag förstår precis dem som sagt att de får hindra sig från att köra programmet varje dag.

Lugnande och återfuktande koreansk mask

Jag valde mer K-beauty efter Air Shot-programmet. Pyunkang Yul Calming Mask Pack är en sheetmask med lugnande, återfuktande och stärkande ingredienser för alla hudtyper. Den innehåller bambuvatten, centella asiatica eller tigergräs, tea tree och ceramider, som lugnar och stärker irriterad hud. Återfuktande ingredienser är skvalan och flera typer av hyaluronsyra.

Det blir mycket K-beauty just nu. Pyunkang Yul Calming Mask Pack är dagens söndagsmask!

Pyunkang Yul Calming Mask Pack ligger bra på huden och innehåller mycket serum. Masken har ingen doft och känns lite svalkande på huden. Den kan ligga på 15-20 minuter och då är den fortfarande fuktig. Sedan är det bara att massera in det serum som ännu inte har sjunkit in och vara glad över hudens tillfälliga glow!

Läs också:  Askungedroppar och lugnande söndagsmask

Om du vill testa någon av produkterna i inlägget, hittar du Medicube Age-R Booster Pro här och Pyunkang Yul Calming Mask Pack här.

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Margaretha

Kan man se före efter bild?

Emma Engström

Ohh men detta var absolut något nytt för mig! Spännande

My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x