Höstens finaste paletter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Idag ska det tydligen bli höstväder.

Redo för höst?

Jag skulle gärna behålla det milda septembervädret, men får acceptera att det snart är höst på riktigt. Till exempel kan jag tänka mig att byta ut min favorit Nars Laguna Ultimate Face Palette mot en palett med lite mer neutrala färger. Jag har använt samma Nars-palett nästan dagligen i två månader, så nu är det kul med ombyte.

Det här har verkligen varit sommarens palett!

Återupptäcker fantastisk palett

Eftersom Hourglass just har släppt sina årliga limited edition-paletter, tar jag fram min Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked Snake från förra året. Den är slutsåld nu, men årets paletter går i samma stil. De innehåller sex puderprodukter (puder, rouge, bronzer och highligter) med det där vackra Ambient Ligtning-filtret som gör att du ser ut att röra dig i en smickrande ljussättning av levande ljus.

Denna vackra palett är verkligen användbar. Nu är den slutsåld, men årets paletter är minst lika fina.

I år blir det ingen ny Hourglass-palett för min del, eftersom jag inte har använt upp förra årets än. Skulle jag köpa en, hade jag valt Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked Evil Eye. Den har verkligen inte den tjusigaste dosan av årets paletter, som alla har motiv av konstnären Katie Scott. Den har dock en väldigt fin blandning av milda gyllene och rosaskimrande toner, helt perfekta dessa sensommardagar. Om du använder en ögonskuggsborste så förvandlas både rouge och bronzer i paletten till ögonskuggor.

Läs också:  Höjdpunkterna från Daisy Beauty Expo Hösten 2024
I år skulle jag välja Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked Evil Eye.

Amerikansk K-beauty

Jag har börjat snegla mot de större ögonpaletterna — det är något med hösten som gör att jag vill testa lite fler färger. Med fler färger menar jag som alltid krämvitt, brunt, brons, guld, choklad, rosa och vinrött.

LA-baserade Moira gör budgetvänlig K-beauty.

Den palett jag använder mest just nu är Moira Chasing Eternity Palette. Den innehåller 15 matta och skimrande skuggor i mina favoritnyanser. Moira är ett amerikansk-koreanskt skönhetsmärke grundat 2017 i Los Angeles av Christine Ko. I sortimentet finns både hudvård, makeup och tillbehör till budgetvänliga priser.

Moira Chasing Eternity Palette innehåller 15 lättanvända skuggor.

Jag är imponerad av Moira Chasing Eternity Palette. Skuggorna är enkla att använda. De smular inte, har god täckning och behöver inte suddas i en evighet för att bli jämna. De sitter bra utan primer, utan att försvinna eller lägga sig i veck. Förpackningen är visserligen i kartong, men den är stadig och har en spegel i locket. Moiras produkter är som sagt budgetvänliga och paletterna ligger mellan 200 och 300 kronor.

Om du vill testa någon av produkterna i inlägget, hittar du Nars Laguna Ultimate Face Palette här, Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked Evil Eye här och makeup från Moira här.

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x