Neostrata – Hyaluronic Luminous Lift

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ny favorit i badrummet

Grundarna av Neostrata, Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, är kända för sina välformulerade produkter och upptäckter inom dermatologi. Dom två läkarna ligger även bakom en av skönhetsindustrins största upptäckter nämligen AHA (Alfahydroxisyrateknologin) och även det välkända märket Excuviance. Tidigare har Neostrata endast funnits tillgängligt på medicinska kliniker imen ifjol blev distributionen bredare och varumärket mer tillgängligt på både salonger och skönhetsbutiker.

Jag som har testat Neostrata Hyaluronic Luminous Lift är en kille på 36 år och är en riktig hudvårdsnörd. Produkten ska fylla på med fukt samtidigt som det jobbar mot en jämnare hudstruktur med minskade pigment. Denna produkt passar alla hudtyper även känsliga, men som med alla produkter med exfolierande innehåll är det alltid bra att göra känslighetstest.

Neostrata Hyaluronic Luminous Lift jobbar med tre huvudsakliga ingredienser. Mjölksyra stimulerar cellförnyelsen och exfolierar huden skonsamt. Neoglukosamin bidrar till jämnare hudton och struktur och stimulerar huden för en ökad spänst med minimerade linjer och rynkor. Neoglukosamin har också en milt exfolierande effekt. De tre olika variationerna av hyaluronsyra fyller på huden rikligt med fukt och plumpar upp den. Denna trio jobbar på olika lager i huden för att ge optimal återfuktning. De större molekylerna fyller på hudytan med fukt och plumpar upp den, medan de andra jobbar sig ner djupare i huden för bibehålla fukten i huden hela dagen. De hjälper då huden att hålla fast vid fukten längre, för långvarig glöd och fräsch, återfuktad hy.

Serumet har en silkeslen textur som absorberas snabbt av huden utan att lämna något spår efter sig. Det går bra ihop med mina andra produkter utan att börja rulla sig. Eftersom Hyaluronic Luminous Lift har en exfolierande verkan är det viktigt att alltid avsluta morgonrutinen med solskydd – huden blir lite känsligare av det. Produkten har ingen doft och har väldigt enkelt innehåll. Tyvärr måste jag dock säga att pumpen som förser dig med serumet är alldeles för löst sittande så det har hänt att jag slintit med fingret så flaskan nästan glidit ur händerna – tack och lov att den är gjord i plast!

Jag upplever att jag har fått en jämnare hudstruktur och vaknar med ett fint glow, redo för dagens alla aktiviteter! Strukturen i huden känns mycket slätare och jag ser mindre rodnad i huden. Den känns otroligt len och när jag lägger en lättare makeup så lägger sminket sig otroligt jämnt, just för att serumet har hjälpt mig att jobba bort det lite mer knottriga i huden. Jag känner att jag blir mindre oljig i T-zonen av Hyaluronic Luminous Lift, vilken är en stor bonus för mig!

Det går att använda serumet istället för en lättare gel-kräm för den som inte behöver tyngre krämer. Även för oss andra kan serumet med sin lätta formulering funka på egen hand under de varma sommarmånaderna. 

Jag kan inte säga något annat än att jag älskar detta serum och kommer köpa det igen! Neostrata Hyaluronic Luminous Lift får betyget 4.

Information

RIKTPRIS: 999 kr

Mest lästa