Veckans beautyhändelser i Malmö och utslätande nattmask

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vilken beauty-vecka det har varit!

Det hör inte till vanligheterna att det är skönhetsevent i Malmö, men under veckan har både Lenhud firat 25 år och Yeppo & Soonsoo öppnat butik här i stan. Bägge firade ordentligt.

Mingel på Lenhud

I torsdags bjöd Lenhud in till mingel. Jag har faktiskt varit kund hos dem sedan de öppnade i Lund för 25 år sedan. Då kom jag dit med ansiktet fullt av röda prickar efter en allergisk reaktion och fick hjälp. Tack vare dem och Comfort Zones Skin Resonance-serie fick jag ordning på huden och skaffade mig redan som 26-åring en hudvårdsrutin. Det är jag tacksam för idag. Den lilla salongen jag gick till i Lund har bytts ut mot större lokaler. Idag har Lenhud växt, med salonger i Malmö, Helsingborg och Borås.

Lenhuds 25-årsjubileum firades stort på alla deras salonger, även om den i Malmö inte har funnits i 25 år.

Masterclass och invigning hos Yeppo & Soonsoo

I går öppnade finska K-beauty-succén Yeppo & Soonsoo sin fjärde butik i Sverige, i köpcentret Triangeln i centrala Malmö. Redan i fredags var det smygpremiär, med en masterclass med Medicube och därefter visning av butiken.

Här får vi se Medicube Age-R Booster Pro in action. Just här är det Air Shot Mode.

Jag var glad över att masterclassen handlade om Medicube Age-R Booster Pro. Även om jag testat min i nästan fyra veckor vid det här laget, var det bra att få en ordentlig genomgång och tips. Till exempel lärde jag mig att apparaten måste användas med vattenbaserad hudvård och att man kan skopa upp kräm med det droppformade munstycket.

Läs också:  Söndagsmasken Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
Premiär för Yeppo & Soonsoo i Malmö.

Sedan fick vi se butiken. Jag har bara sett Yeppo & Soonsoo i Gallerian i Stockholm och jag tycker nog att butiken i Malmö är strået vassare. Fokus ligger på koreansk hudvård, men det finns en hel del makeup också.

Så klart finns det sheetmasker.

Söndagsmasken — favorit i repris med kul konsistens

Efter att ha varit på födelsedagsfirande i Småland igår, ligger jag lite efter med sömnen. Söndagsmasken får bli en nattmask — och inte vilken nattmask som helst. Den hyllade Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask är en gammal favorit som jag testade första gången 2018. Masken innehåller E-vitamin, niacinamid och adenosin. Det är ingredienser som skyddar, stärker och återfuktar huden. Dessutom ska kollagenproduktionen stimuleras. Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask funkar på alla hudtyper.

Otroligt härlig konsistens — masken har alltid en slät yta.

När jag testade masken julafton 2018 (den låg i julaftonens kalenderlucka) blev jag fascinerad av den slajm-liknande konsistensen. Masken har hela tiden en slät yta i burken — även om jag gräver ett hål i den, är ytan snart slät igen.

Återfuktande nattmask som gör huden utvilad

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask känns blöt på huden, både vid applicering och morgonen därpå. Masken sjunker in under natten, men jag gillar att min hud känns fuktig när jag tar på den. Huden ser också lugnad, utvilad och återfuktad ut — perfekt när du inte riktigt har fått tillräckligt med sömn alltså.

Läs också:  Söndagsmaskar med Ethiopian Honey från The Body Shop
Septembers sista söndagsmask: Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask.

Det ska också gå att använda Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask som dagkräm, men det är jag tveksam till. Den har som sagt en ganska blöt konsistens.

Om du vill testa Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask, hittar du den här.

5 5 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x