Galen lyster efter en masterclass med Medicube!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Medicube har en relativt ny 6 in 1 apparat som heter Age-R Booster pro. Jag har använt den i ca 2 veckor men lite sporadiskt och lite i blindo ska jag erkänna. I fredags fick jag en masterclass grenomgång från märket själv så nu jäklar så ska den testas. 


Medicube har både lite apparater men även hudvård 

Medicube Age – R Booster pro kostar ca 5400:-
Den finns att köpa hos Yeppo Soonsoo både online och i butik. 
Om du ens är sugen på att köpa en och testa så kolla igenom om du tillhör en grupp som ska vara extra försiktig av någon anledning.

 

Helt torrt och rengjort ansikte 

Så det är ju en 6 in 1 apparat och det finns en hel del resultat som man ska kunna se över tid. Däremot så finns det ett ”mode” på den som heter booster mode som ska hjälpa till att slussa ner ingredienserna av din hudvård djupare ner i huden. Här ska man se effekt direkt när man använder den men även övertid. 
Vi fick en demo på när det gjordes i fredags och det var absolut skillnad vilket tände en gnista i mig. Så här kommer resultatet av mitt test av just booster mode tillsammans med Medicubes Jellycream som är helt otroligt bra. 

Läs också:  Maria Nila Colour Care schampo och balsam.


Direkt efter 5 minuter med Age-R booster pro och Medicubes Jelly Cream

Resultatet direkt efter var galet. Här är inte ansiktet fuktigt längre (dock en aning klibbigt) men lystern som jag fick var något som jag faktiskt inte upplevt innan. Jag tror att det syns ganska tydligt också. 


Morgonen efter 

Det sjukaste var nog på morgonen dagen efter faktiskt. Att gå upp ur sängen och titta sig i spegeln och se den här lystern på huden. Hudtonen var jämn, huden kändes lugn och balanserad och extremt återfuktad. Nu börjar jag förstå apparaten. Booster mode var jag knappt intresserad av innan workshopen. Nu är jag frälst. 

Jag kommer djupdyka ännu mer på apparaten framöver när jag testat lite mer men om vi bara pratar om booster mode så fungerar det genom elektroporation. Det innebär förenklat att man genom elektriska stötar gör så att man får en tillfällig förlust av cellmembranet. När de sker så kan man få ett ökat upptag i cellen av olika grejer men då bland annat hudvård. 
Detta är en teknik som även används inom sjukvården för att behandla tumörer och andra sjukdomar men då med läkemedel eller andra substanser. 

För att apparaten ska fungera så behöver man ha en katalysator för att leda stötarna ner i huden. Det finns massor av produkter men oljor och liknande fungerar inte utan det behöver vara vattenbaserade produkter. När de kommer till just booster mode så vill du ju ha en ökad absorption av din hudvård. Va försiktig med syror och retinol här. Det är ingenting som du vill skjutsa ner djupare i huden! 

Läs också:  Hårmasken med hemsk doft men som är så go för stråna

Jag är fortsatt taggad på att testa och använda den här ännu mer. Jag vill se vad den kan göra över tid och vad alla dom olika lägena kan bidra med så det kommer att komma fler uppdateringar. 

 

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa