Då har brun utan sol säsongen börjat igen

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Då har brun utan sol säsongen börjat igen. Om den någonsin har slutat då det vill säga. Men för mig börjar den på allvar nu igen, så då är det dags att sätta flera nya på test.

Jag har ju haft turen att innan jag skadade mig i somras hann ligga på stränder i tre olika länder. Så denna sommaren har jag allt fått lite färg på benen. Men nu är det slutet på september och oktober är runt hörnet, vilket för mig innebär att säsongen för Brun utan sol startar på allvar. 

Jag har ju mina favoriter som följer med säsong efter säsong, men försöker ju såklart även jag att vidga mina vyer. Så den första att testas för denna höst blev denna från Caia. Faktiskt den första brun utan solen jag testar från varumärket och jag måste säga att jag är positivt överraskad.

Instant tan mousse deep är precis vad den säger sig att vara. En mousse med djup färg.

Den är likt en hårmousse i formulan så när du trycker ut produkten på handsken. Är det upp och ner du ska hålla flaskan. Det kommer ut rätt mycket på enbart ett litet tryck, så var försiktigt så du hellre tar mindre ”moln” och kan jobba in produkten. För den torkar rätt snabbt ner på huden även om den lägger sig otroligt lätt och enkelt. Imponerad är jag nog mest över hur nyansen torkade på huden och trots att den måste duschas av, inte helt förstörde mina lakan. 

Läs också:  Caia cosmetics lanserar sin nya kollektion summerglow

Här nedanför kan ni se resultatet på min hand efter två appliceringar. Tyvärr glömde jag att ta en förebild, men tänker att man iaf kan se hur tonen är på min hud. Jag är väldigt glad att jag testade den, den doftar gott, ger bra resultat och har hållit hittills i 5dagar utan några som helst problem eller ”skav”. kul!! 

priset ligger på 329kr och enligt mig mycket värt. 4,5/5. 

4.5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Josefin Carlstrand
JOSEFINS ÖGONBLICK – makeupartisten från Göteborg.

Mest lästa