Tre anledningar till att jag gärna använder Common Clouds Moon balm

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag har hört mycket gott om Common Clouds Moon Balm och därför var förväntningarna höga. Det är en kräm med många fina egenskaper och en låg prislapp så frågan är om den ekvationen går ihop?

Common Clouds Moon Balm

En blå tub om 50 ml kostar 209 kr. Den har ingen direkt doft och ska både ha fördelarna som Retinol ger. Samtidigt som den återfuktar med hjälp av hyaluronsyra, den innehåller ceramider och centella. Den ska också verka lugnande på huden och förhindra acneutbrott.

Common Clouds Moon Balm

Själva krämen är vackert blå och det är trevligt att använda den. Den känns ganska så lätt på huden vid applicering. Jag använder den på kvällen, vilket också tanken med den är. Jag gillar den enkla tuben, färgen känns behaglig. När jag vaknar efter att ha använt krämen så är huden klar, fin, ordentligt återfuktad och inte det minsta tecken på irritation. Detta gör att jag gärna sträcker mig efter krämen. Jag måste säga att jag är positivt överraskad. Med tanke på priset på krämen så är detta en riktigt guldklimp.

Betyg 4/5 

Du hittar Common Clouds Moon Balm här.

Läs också:  Hudvårdsfavoriter
5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x