Test Rom&nd See-through veillighter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Rom&nd See-through veillighter är den andra produkten jag testar från Rom&nd. Det är en highlighter i puderform och finns i två olika nyanser. 

Rom&nd See-through veillighter

Rom&nd See-through veillighter är en puder highlighter som kan användas både som en vanlig highlighter eller för att ska så kallat glass skin, då kan man svepa den över hela ansiktet om man vill. Den kostar 14,99 €, har tyvärr inte priset i svenska kronor i dagsläget. 

Nyansen jag har heter Sun kissed veil och har en lite varmare ton än den andra Moon kissed veil som är den kallare. Jag tycker att Sun kissed veil påminner mig om Pina colada från Glossgods som var en sjukt fin highlighter. 

Rom&nd See-through veillighter

På swatchen så ser den lite vitare ut än vad den är, färgen på bilden i dosan stämmer ganska bra med nyansen i verkligheten. Den blir otroligt fin och ger subtil lyster. Man kan bygga upp den om man vill ha ett mer intensivt resultat.

Betyg 3/5

Du hittar Rom&nd See-through veillighter här. 

Läs också:  Skyddande rosor för känslig hud
5 1 röst
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Mia

Ser jättefin ut.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa