Test Lush Sticky Dates body mist

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag testade Sticky dates body lotion från Lush och jag absolut älskar doften. Den finns även som body mist så lyckan är gjord.

Lush Sticky Dates

Lush Sticky Dates Body mist är en, för att vara en body mist, ganska kraftfull doft. Doftnoterna består bland annat av sandelträ och bensoeharts. En flaska om 200 ml kostar 365 kr. Det har varit en limiterad produkt men som jag förstår det så kommer den att läggas till i det ordinarie sortimentet. 

Jag tycker att doften påminner om kola och vanilj. Men inte sådär jobbigt sötsliskigt utan den känns klädsam. Jag väljer den mer än gärna och jag tycker att doften sitter kvar länge, ca 5 timmar. Jag använder den gärna tillsammans med body lotionen i samma doft för en extra doft-skjuts. Jag gillar den oväntat mycket. Jag gillar också att etiketten på flaskan är färgad, men är osäker på hur det blir när den blir permanent. Flaskan är inte särskilt resvänlig och tar även stor plats hemma. Men jag gillar den så mycket så det bortser jag helt ifrån. Och jag är väldigt glad att den kommerbli permanent. 

Betyg 4/5

Läs också:  M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil
5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x