Test Hickap Mirror Glaze Lip Oil

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Hickap Mirror Glaze Lip Oil har jag sett mycket om på sociala medier det sista. Den ska vara jätteskön på läpparna och dofta/smaka jordgubbe.

Hickap Mirror Glaze Lip Oil

Hickap Mirror Glaze Lip Oil kommer i en plasthylsa om 4,5 ml och kostar 169 kr. Innehåller bland annat hyaluronsyra och vitamin E och C. Ska återfukta och vårda läpparna. Ha en len textur som inte känns klibbig och ge massor med glans. 

Det första jag noterar är att hylsan är jättefin, minimalistisk men fin. Sedan doftar den i princip godis. Tycker dock att det drar lite åt vattenmelonhållet, men doftar gott. Den känns återfuktande på läpparna och ger bra med glans. Den glider på enkelt. Den är inte klibbig på läpparna, men den är aningens mer klibbig än vad jag hade föredragit. Jag som är känslig mot sånt.  Jag tycker att den känns lite mer som ett oklibbigt läppglans än en läppolja. Men inte så att jag inte använder den för jag använder den väldigt gärna. Men är det stormigt ute, eller blåser mycket så hade jag valt en annan. 

Betyg 3/5

Du hittar Hickap Mirror Glaze Lip Oil här.

Läs också:  Jakten på det perfekta läppbalsamet
5 1 röst
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa