Har Nars nya röda läppstift en perfekt orange nyans?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

En av de saker jag tycker är roligast – och mest användbart – i sminkväg är röda läppstift. Jag har en uppsjö! Här är ett nytt, som jag inbillar mig har en perfekt orange nyans. 

Röda läppstift är livet! Jag är ständigt på jakt efter nya, förbättrade röda läppstift för att komplettera min samling.

Väldigt behaglig känsla på läpparna.

Min läppstiftssamling

Min kollektion skulle kunna vara enorm, om det inte vore för att jag byter använda läppstift efter ett par år. Jag applicerar läppstift direkt ur hylsan så vid varje användning drar jag ner bakterier (och ibland även matrester – blä!) i produkten. Ibland skrapar jag av ett lager, ibland desinfecerar jag stiftet, men det är klart att jag måste rensa ut läppstift med ett par år på nacken. 

Min samling är indelad i två delar: ”Kickis roliga” och ”Kickis normala”. De röda läppstiften ingår i den normala delen. I den roliga finns gröna, lila, svarta, blå och vita läppstift.

Så här kan det se ut på jobbet om kvällarna, när jag testar smink!

Perfekt röd eller perfekt orange nyans?

Ett nytt rött läppstift som har lags in i mitt ”spara”-sminkskåp är en nyhet från Nars: Explicit Lipstick. Mischievous heter nyansen. Jag tycker ju att det är rött, men Daisy Beautys journalistpraktikant Towa menar att det är orange. 

Nars Explicit Lipstick 852 Mischievous, 470 kr/3,8 g.

De röda läppstiftens lurendrejeriförmåga

Det kan kanske hända att hon har rätt i det, men jag är inte säker. Låt oss landa i ett mellanting så länge: brandbilsröd. (Eller är ”tomatröd” bättre?) Oavsett vad man vill kalla den så är det en glad färg!

Läs också:  MAC Metallic Lipstick - Cold Front

Röda (och orange) läppstift har den magiska förmågan att få dig att se sminkad ut, utan att du behöver sminka något annat. Du behöver heller inte kamma håret, knappt ta på dig kläderna faktiskt, eftersom det röda läppstiftet på egen hand gör dig put together.

Sjukt snygg matt svart hylsa med Nars logotyp i blak svart relief.

Om konsistensen

Konsistensen är krämig. Även om det absolut inte är en long-lasting-formula så sitter färgen väldigt bra med tanke på krämigheten och den mjuka känslan på läppen. Och alla läppstift behöver heller inte sitta som berget!

Mac Lip pencil Centre of Attention, 295 kr/1,5 g.

Macs nya läppena

På bilden av mig ovan så fick Nars Explicit Lipstick hjälp av Macs nya Lip Pencil i nyansen Centre of Attention. Jag har inte bestämt mig vad jag tycker om den. Många skönhetsmärken lanserar läppennor nu och de flesta håller hög kvalitet. De är både sköna att applicera och sitter länge. Macs Lip pencil är hård på gränsen mot vass och sitter bra men inte bättre än andra läppennor. 2024 förväntar jag mig mer!

Om du vill köpa ett läppstift med en väldigt snygg, ja kanske perfekt ,orange nyans så hittar du Nars Explicit Lipstick i 852 Mischievous här. 

In English: Found the perfect orange lipstick. Or is it red?

0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa