Elf Cosmetics – Pout Clout Lip Plumping Pen Pinky Out

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Prisvärd 3-i-1-produkt som ger snyggt plut

Här kommer en klickbar 3-i-1-produkt från budgetvänliga Elf cosmetics. Den här hylsan inrymmer nämligen både en lip plumper, ett balsam och ett gloss. Nyansen som jag har testat heter Pinky out och är en skir gammelrosa som passar alla hudtoner. Den här multipennan innehåller maracujaolja samt extrakt av blåbär, vatenmelon och granatäpple. Produkten är vegansk.

Jag som testar denna multiprodukt är 34 år och använder ofta läpprodukter. Min go to är ett matt läppstift från BareMinerals som gör sig snygg på läpparna. Min hudton är ljus olivhy och läpparna ser jag alltid till att sköta – vem vill ha fnasiga läppar?!

Hylsan som produkten kommer i är svart och har varumärket Elf Cosmetics tydligt uppmärkt med vit text. I ena änden finns en färgad del av pennan, som såklart matchar innehållet, som man kan trycka på. När man klickar på denna färgade del skjuts produkten upp en aning vid varje klick. Den skjuts inte alls upp mycket, typ en nanometer, så i början får man klicka mer än 20 gånger innan produkten visar sig ens! Trots det så tycker jag tycker dock väldigt mycket om förpackningen, den känns praktisk, enkel och snygg. Designen är enkel och koncis. Produkten innehåller 2 gram.

Vid applicering känns Elf Cosmetics Pout Clout Lip Plumping Pen återfuktande och omedelbart plumpande. Läpparna får en fin glans som jag verkligen tycker är vardagssnyggt. Kort efter applicering känner jag en härligt kall och pirrig känsla på läpparna så här kickar plump-effekten in, förstår jag. Visst kan jag även ana en subtil men ändå märkbar volym och fyllighet. Det uppskattar jag!

Nyansen Pinky out är en snygg, lätt rosa-brun ton, ja jag skulle nog beskriva den som mauve. Det är en väldigt neutral och snygg färg som ser nästintill genomskinligt ut på läpparna. Den subtila nyansen som kan byggas upp något och kompletterar min ljusa olivhy perfekt. Jag tror även att de flesta hudtoner kan fatta tycke för Pinky out!

Läpparna känns dessutom omedelbart återfuktade. Det enda minus jag kan hitta är möjligen att produkten är en aning stickig och klibbig på läpparna men det stör inte nämnvärt. Jag hade även gärna sett att produkten "skjuts upp" en mer ur förpackningen när man klickar fram den.

Känslan på läpparna är vårdande. Läpparna får en fin fyllighet med en snygg och skir lyster. Det här har kommit att bli en favorit och stapelvara hos mig!

Överlag är detta en väldigt bra produkt till ett bra pris och jag gillar precis allt med Elf Cosmetics Pout Clout Lip Plumping Pen förutom den något klibbiga känslan. Det är inget som stör nämnvärt i och med att läpparna ändå känns så pass återfuktade och fina. Med denna får man helt enkelt det rätta plutet!

Du kan köpa Elf Cosmetics Pout Clout Lip Plumping Pen Pinky out här. 

Information

RIKTPRIS: 109 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Makeup: Läppglans
Varumärke: Elf Cosmetics
Övrigt: Vegansk

Mest lästa