Elf Cosmetics – Glow Reviver Lip Oil Honey Talks

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Högglansig lätt tonad läppolja.

Glow Reviver Lip Oil från budgetmärket Elf Cosmetics är en tonad läppolja som ska vara vårdande och de hög glans. Den finns i sju nyanser, alla transparenta, som ska förstärka läpparnas egen färg. Jag har testat den nästa mörkaste som heter Honey Talks. Förpackningen innehåller 7,6 ml och i korken finns en liten, knubbig kuddapplikator.

Mina läppar blir lätt och ofta torra, så jag gillar läppgrejer som återfuktar och gör dem mjuka. Får man lite färg och glans på köpet så brukar jag gilla dem ännu mer, så jag blev glad att få testa denna läppolja från Elf Cosmetics.

Jag gillar den lite överdimensionerade mjuka applikatorn, ett par tre jämna svep med den över läpparna räcker. Färgen Honey Talks är brun och jag tyckte inte den såg särskilt lockande ut när man tittar på förpackningen. Men på läpparna är den så transparent att den bara ger en lite skir hinna färg som gör mina läppar bara lite mörkare, en väldigt nude nyans.

Glow Reviver Lip Oil ger mycket och fin glans. Den känns bra på läpparna, den klibbar lite men mindre än många läppglans jag har provat. Man kan också använda Glow Reviver Lip Oil ovanpå läppstift. Eftersom färgerna är så transparenta så passar alla nyanser till både ljusare och mörkare läpp- och hudfärger.

Glansen hos Glow Reviver Lip Oil mattas av och försvinner efter drygt en timme, den skira färgen blir kvar lite längre än så. Den mjuka känslan av återfuktade, vårdade läppar består dessutom ytterligare någon timme efter att både glans och färg har försvunnit. Jag hade önskat att färgen syntes lite mer, och jag tror (men vet inte) att de rödare blir lite synligare.

Jag tycker att den här produkten är smidig att använda, man behöver inte vara noggrann utan kan måla på utan precision, utan att ens titta i en spegel. Kommer det lite utanför läpplinjen så gör det ingenting, det kommer inte att märkas. Glansen hade gärna fått sitta lite längre, och det hade gärna fått vara lite mer pigmenterat.

Men jag gillar Elf Cosmetics Glow Reviver Lip Oil ändå, för att den gör läpparna skönt återfuktade. Är det glansen man är ute efter får man återapplicera ofta bara. En prisvärd läppolja.

Du kan köpa Elf Cosmetics Glow Reviver Lip Oil i Honey Talks här. 

Information

RIKTPRIS: 109 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Makeup: Läppolja
Varumärke: Elf Cosmetics

Mest lästa