Bästa krämen för torr och känslig hud

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Klairs Rich moist soothing cream är en återfuktande och lugnande kräm anpassad för känslig hud. Jag har testat lite från Klairs tidigare och har en positiv upplevelse av det jag testat innan från märket. 

Klairs Rich moist soothing cream

Klairs Rich moist soothing cream kommer i en plasttub om 80 ml och kostar 389 kr. Den innehåller bland annat ceramider, betaglukan och jojobaolja som ska lugna och återfukta huden. Den ska återfukta på djupet och passa alla hudtyper.

Klairs Rich moist soothing cream

Krämen har en ganska tjock konsistens och känns skön på huden. Den känns trots sin tjockare konsistens inte tung på huden. Den återfuktar bra och huden känns lugn och jag upplever ingen irritation. Den har en svag svag doft, jag har svårt att sätta fingret på vad det är den doftar men det är väldigt väldigt svagt. Så jag tror absolut inte att det är något som stör någon. Den känns skyddande på huden och jag skulle tro att den är skön under de kallare månaderna. Även om man har en skadad hudbarriär så tror jag att man hade gillat den då den känns så pass skyddande. Tuben är stor med sina 80 ml så jag tycker att priset är bra. Tuben ser ut som en aluminiumtub men den är i plast vilket jag uppskattar. Här får man det visuella från en alumniumtub men fördelarna från en plasttub vilket jag gillar. 

Läs också:  Något svalkande för huden i värmen? Ja, tack!

Är man känslig och lite torrare och ute efter en återfuktande och skyddande kräm så tycker jag att denna är värd att kika närmare på. 

Betyg 3/5

Du hittar Klairs Rich moist soothing cream här.

0 0 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa