3 skummande produkter som jag använder just nu

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Just nu har jag tre skummande produkter igång. En härlig ansiktstvätt, en rosendoftande shower mousse och en fot”kräm”.

skummande produkter
3 skummande produkter

Terese & Soon Everyday Cleansing mousse

skummande produkter

Den första av de tre skummande produkter jag använder just nu är Terese & Soon Everyday Cleansing mousse. Everyday Cleansing mousse innehåller bland annat bergamottolja och citrongräs. Doften är mild och citrusfräsch. Efter användning känns huden ren utan att kännas torr och stram. En trevlig vardagsprodukt som jag gärna använder. 

Dove Shower Mousse Rose Oil

dove

Skummet är från shower moussen

mousse

Dove Shower Mousse Rose Oil är ett rosendoftande duschskum som ger ett litet kompaktare skum som även kan användas som raklödder. Det här är ett trevligt duschskum som inte känns uttorkande. Jag överdoserar gärna men den här då jag gillar att ta en stoooor skumboll. Har man barn ökar risken att duschskummet snabbt tar slut då det är väldigt roliga att leka med. 

Sugen på att testa själv? Du kan köpa produkten bland annat här.

Dr. Belter Samtea Medi-feet Aqua SPA Foot Care Mousse

skummande produkter

Aqua SPA Foot Care Mousse är en vårdande  fot”kräm” i mousseform. Moussen har en mild och fräsch doft. Jag gillar verkligen den här moussen. Produkten går snabbt in i huden så jag behöver inte vänta en evighet innan jag kan ta på mig strumporna och fötterna blir mjuka och återfuktade. Jag brukar ofta strunta i att smörja fötterna då jag tycker det är så jobbigt med kladdiga fötter. Jag vill inte gå runt barfota med kladdiga fötter men jag gillar inte heller att ta på mig strumporna innan krämen gått in. Med Aqua SPA Foot Care Mousse slipper jag de problemen vilket innebär att jag faktiskt tar mig för att smörja in fötterna. Det här har verkligen varit en trevlig bekantskap. 

Läs också:  The holo hookup February - Elements
5 2 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg
Indie och mainstream.

Mest lästa