Pudderdåserne firar 10 år med ny design

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

I höst firar danska Pudderdåserne 10 år.

Nytt utseende, samma innehåll

Jag vet inte om de har funnits på den svenska marknaden så länge, men på danska butikshyllor har alltså de puderrosa förpackningarna gått att hitta sedan 2014. I samband med jubileumet passar Pudderdåserne på att byta logga.

Grattis Pudderdåserne! Så här ser den nya loggan ut. Hela förpackningen är nu rosa, utan vita partier.

Två favoriter

Innehållet i förpackningarna är dock detsamma. Jag har flera favoriter från Pudderdåserne, som jag ofta återvänder till. Min mest köpta produkt från märket är helt klart Pudderdåserne Alt i en Fodcreme, som både håller fötterna mjuka, tar bort förhårdnader och funkar som deo för fötterna. Otrolig produkt.

Pudderdåserne Alt i en Fodcreme är en fotkräm som fixar det mesta.

En annan produkt jag verkligen gillar från märket är Pudderdåserne Azelainsyre 10%. Det är ett lugnande serum som både minskar rodnader, knottror och akne. Jag tycker att det är en bra produkt att ta till när huden känns blossande, till exempel vid snabba telperaturväxlingar.

Pudderdåserne Azelainsyre 10% lugnar en rodnande hud.

Hudvård för alla i ny kostym

Nu har jag fått hem två produkter med den nya designen på förpackningarna. Förpackningarna känns dock fortfarande igen, det är samma rosa färg och samma lufttäta pumpförpackningar som tidigare.

Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyra är ett oparfymerat fuktserum med klassisk hyaluronsyrakänsla. Det innehåller tre typer av hyaluronsyra, som ska göra huden extra återfuktad och öka fastheten. Huden blir inte klibbig av serumet, utan det funkar bra ihop med övrig hudvård och makeup. Åsa har skrivit mer om Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyra här.

Läs också:  Så fixar jag fötterna inför sommaren
Prisvärd hyaluronsyra som ger fukt och en fastare känsla i huden.

Ovanpå serumet funkar Pudderdåserne Anti-Age Ansigtscreme bra. Det är en vårdande kräm med glycerinkänsla som kan användas både morgon och kväll. Krämen känns ganska lätt och glider på bra. Den innehåller bland annat peptider, niacinamid och mycket riktigt glycerin. Pudderdåserne Anti-Age ansigtscreme funkar på alla hudtyper och vänder sig till både kvinnor och män som har börjat få ålderstecken.

Pudderdåserne Anti-Age ansigtscreme funkar både morgon och kväll.

Om du vill testa något från Pudderdåserne, hittar du Pudderdåserne Alt i en Fodcreme här, Pudderdåserne Azelainsyre 10% här, Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyra här och Pudderdåserne Anti-Age Ansigtscreme här.

5 4 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa