Funkar verkligen bryn- eller fransserum?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Förra veckan bytte jag frans- och brynserum.

Olika förutsättningar påverkar resultatet

Precis som att håret blir tunnare med åren, upplever jag att detsamma gäller fransar och bryn. Mina fransar har dock tidigare varit långa och ganska täta. Det innebär att de har goda förutsättningar att växa till sig med hjälp av ett fransserum.

Både fransar och bryn kan glesna med åren.

Brynen däremot, är en sorglig historia. De har faktiskt aldrig varit särskilt kraftiga och inte blev de bättre av att jag plockade dem hårt under några år. Med brynserum, färgning och fibergel kan jag dock få fram ett par normaltjocka ögonbryn.

Det är lätt för mig att säga att fransserum funkar, eftersom jag har förutsättningar att få långa fransar. Lika tvärsäkert kan jag avfärda brynserum, eftersom det inte händer så mycket med mina bryn.

Två serum in, två serum ut.

Noggrann rengöring innan Inika Organic Lash & Brow Serum

Det beror alltså inte bara på Inika Organic Lash & Brow Serum att mina bryn inte blev så buskiga som jag önskat. Jag har använt produkten enbart på brynen, för när jag använder samma produkt på bryn och fransar får jag ögoninflammation.

Jag använder brynserumet sist i min rutin på kvällen. När jag har smort in ansiktet med nattkräm, tar jag en bomullspad med micellärvatten och torkar fransar och bryn rena från kräm. När de är helt torra, applicerar jag serumen. På så sätt påverkar inte serumen av eventuella oljor som hindrar dem från att verka hela natten.

Läs också:  Testar Rapidlash på mina korta stumpar till fransar

Inika Organic Lash & Brow Serum är tyvärr rätt oljigt i sig självt. Det är skönt på brynen och ger en vårdande känsla, men oljan rinner på utsidan av förpackningen och lämnar ringar i badrumsskåpet.

Revitalash Advanced Lash Serum imponerar alltid

Som alltid är jag supernöjd med Revitalash Advanced Lash Serum. Jag har använt en liten provförpackning sedan slutet av juli och nu är mina fransar finare än på länge. Den här gången använde jag originalversionen, men även den för känsliga ögon har gett mig goda resultat. Jag har aldrig fått någon irritation av Revitalash Advanced Lash Serum och har använt flera förpackningar vid det här laget.

Nu är det dags att byta ut Revitalash Advanced Lash Serum mot Xlash Eyelash Serum.

Testar både brynserum och fransserum från Xlash

Nu har både Inika Organic Lash & Brow Serum och Revitalash Advanced Lash Serum tagit slut, så jag har bytt dem mot Xlash Xbrow Eyebrow Serum och Xlash Eyelash Serum. Jag har försökt med Xbrow tidigare, men det hände inte så mycket då. Kanske var jag inte så bra på att rengöra brynen, så jag testar igen. Det ska också bli spännande att se vad Xlash Eyelash Serum kan göra för mina fransar. Jag återkommer med rapport när det är dags att byta nästa gång!

Xlash Xbrow Eyebrow Serum får en ny chans.

Om du vill testa någon av produkterna i inlägget, hittar du dem via länkarna nedan:

Läs också:  42 dagar med Rapides brynserum: så har det gått

Inika Organic Lash & Brow Serum
Revitalash Advanced Lash Serum
Xlash Xbrow Eyebrow Serum
Xlash Eyelash Serum

5 3 röster
Betyg på inlägget
Prenumerera
Meddela mig vid
guest
0 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
My favorite beauty
Skönhetsbloggare som skriver om hudvård, smink, shopping, naglar, behandlingar, favoritprodukter och allt som ryms i beautyvärlden.

Mest lästa