Två produkter ur Swiss Clinic PENTA Technology Skin Series

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Swiss Clinic håller på med en stor re-branding och som en del av den lanserar de nu den nya produktserien Skin Series PENTA Technology. PENTA står för: penetrera, återfukta, vårda, återuppbygga och reparera. Totalt är det fem produkter i Skin Series som alla innehåller olika sammansättningar av hyalyronsyror och peptider som är framtagna för att försöka förebygga ålderstecken och fina linjer. 

Swiss Clinic är ett svenskt hudvårdsmärke som utvecklas i Schweiz och startade år 2011. Tanken bakom är att skapa produkter och behandlingar för hemmabruk som ger synliga och långvariga resultat. Produktportföljen kombinerar cosmeceuticals och nutricosmetics för att ge verkligt effektiva resultat.

PENTA Technology Skin Series innehåller ansiktsrengöring, ögoncreme, serum, samt dag- och nattcreme. Produkterna innehåller alla flera olika typer av hyaluronsyror som bland annat skapats genom att tvärlänka olika hyaluronsyror för att ge en högre fuktbindande effekt. Använder du fillers i tex läppar eller kinder är de ofta KORSlänkade för att ge ännu högre denstitet. Men att göra så i en hudkräm är ju idiotiskt då molekylerna blir för stora för att ta sig ned i huden. Genom att tvärlänka hyaluronet får det liknande egenskaper men är mycket mindre. Hyaluronet blir då dehydratiserade mikrosfärer som sväller upp i kontakt med hudens egna fukt och fyller ut fina linjer. Skin Series innehåller även flera peptider som ska reparera och återuppbygga huden, exempelvis kopparpeptid som naturligt finns i hudens vävnad och som är en av de mest aktiva peptiden när det kommer till hudföryngring.

Jag har fått ett utskick med två produkter:

SKIN SERIES MICELLAR CLEANSING GEL
Detta är, precis som namnet och förpackningen avslöjar, en rengöringsgel. Smart, lätt och smidig och den gör sitt jobb bra. Miscellar Cleansing Gel innehåller blåklint som ska ge en uppstramande effekt, samt aloe vera och kamomill för en lugnande, men samtidigt uppfriskande rengöring av huden. Gelen är väldigt tunn och används genom att fukta en bomullspad och sedan applicera i ansiktet. Preics som med ett micellarvatten behöver du inte skölja bort Miscellar Cleansing Gel utan all smuts fastnar på bomullen. Väldigt lätt att hantera.
Pris: 350 kr/125 ml 

SKIN SERIES EYE CREAM
Debatten går varm om du verkligen BEHÖVER en speciell ögonkräm. Just Skin Series Eye Cream är utvecklad för att motverka trötta och stressade ögon och ska absorberas snabbt för en omedelbar effekt mot påsar och mörka ringar. Formulan innehåller glycerin som hittas naturligt i huden och behåller fuktbalansen i huden genom att bevara vätska i alla hudlager. Oavsett om du behöver eller inte behöver en speciell ögonkräm kommer du få omedelbar effekt med denna då den kommer att plumpa upp små rynkor runt ögonen med hjälp av hyaluronsyran som sväller i huden.
Pris: 490 kr/15 ml

0 0 röster
Betyg på inlägget
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lina

Så nyfiken på namnet på er lilla Grodda nu! Såg att du tänkte avslöja det på bloggen i augusti men inte sett något 😀 vad blev det för vackert namn? 🙂

Lina

Åh, nu blev man ju ännu mer nyfiken såklart! 🙂 Men vilken bra idé med tatuering, så fint:) Kan ju passa på att säga nu när jag ändå kommenterar, jag gillar verkligen din blogg! Så många bra tips:) kram!

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x