Höstnytt: Amika

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Gillar du MoroccanOil bör du gilla det amerikanska och New York-grundade varumärket Amika. Och med det syftar jag på doften som är ungefär lika mustig även om Amika såklart doftar annorlunda. En till skillnad är att produkterna baserar sig på avocadoolja istället för arganolja, men annars är kollektionerna snarlika med både vårdande produkter och stylningprodukter.

I höst kommer detta kit till Sephora där du även får en necessär (glömde ta bild på den!)

Amika Triple RX Shampoo ska reparera, stärka och vårda, stressat, torrt hår och hår som har försvagats eller skadats av kemisk behandling eller värmestyling. Schampot innehåller bland annat havtorn, hydrolyserat keratin och veteprotein som ska reparerar poröst och skadat hår samtidigt som det ska återställa fukt, elasticitet, lyster och mjukhet till håret. Det innehåller också avokadoolja som ger håret näring samtidigt som det är fritt från sulfater och parabener

229 kr/300 ml

Amika Nourishing Mask Sea Buckhorn Berry
Havtorn är ledordet i denna återuppbyggande inpackning. Just Havtorn är superpackad med antioxidanter, c-vitamin och omega-7, som i vanliga fall hittas i fiskolja. Masken ska försegla kluvna och trasiga toppar , öka elasticiteten och även boosta glansen i håret (feta masker gör ju ofta det). Doftar gött.

Pris: 289 kr / 250 ml 

En primer för håret används på samma sätt som för ansiktet – som en grund, en förslutare och en förlängare/förstärkare av ytterligare produkter du använder i håret. Amika The Wizard Primer skyddar mot värme, ger glans, näring, reder ut håret OCH skyndar på torktiden – superskönt! Innehåller havtorn, avokadoolja, samt provitamin B5 som ska stärka håret. Håret repareras, återfuktas och får elasticitet samtidigt som frizz, porösitet och statiskt hår reduceras.

Pris: 239 kr/118 ml

 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Åsa Lindberg

Amikas produkter doftar ju verkligen heeelt fantastiskt!

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x