Philosophy – Ultimate Miracle Worker Night

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxig kombination av nattkräm och serum som ger dig återfuktad fin hy

Men hallå Philosophy, dig har jag inte sett på länge? Minns när COW Parfymeri på någon tvärgata i centrala Stockholm liksom var the place för att köpa på sig härliga Philosophy-produkter, om man inte kunde haffa dom utomlands. Deras klassiska rengöring Purity var i många år en klar favorit och det ljuvliga läppåterfuktaren Kiss Me var ett måste i partyväskan (tillsammans med hudfärgad läppenna...mjau).
I alla fall, detta var ett kärt återseende då jag fick möjligheten att testa Philosophy Ultimate Miracle Worker Night. Detta är en nattkrämsserum och själva nattkrämen är i burken och du blandar i en förpackning serumkulor när du först börjar använda produkten. Du rör ner kulorna i krämen med den tillhörande spateln och rör om tills alla de små rosa kulorna har lösts upp. Sen är det bara att köra!

Jag som testat Philosophy Ultimate Miracle Worker night har yttorr hud, ärrbildningar av gammal akne och perioral dermatit, samt trött hudstruktur i panna och runt munnen. Jag måste jobba rätt hårt för att se fräsch ut och använder ganska många hudprodukter som ska återfukta och lugna. Jag har testat Philosophy Ultimate Miracle Worker Night under hela sommaren och jag måste säga att den är riktigt bra. Philosophy själva skriver på sin hemsida att jag kommer vakna upp efter endast tre nätter och upptäcka att hela ansiktet är fuktmättat, strålande och lugnat. Ni kan ju förstå hur förväntansfull jag var när jag gick och la mig tredje kvällen med Philosophy Ultimate Miracle Worker Night  applicerat på mitt ansikte. Skulle jag ens känna igen mig morgonen därefter? Tänk om jag fått Emma Sjöbergs hy? Eller Gisele Bündchen?  Hon har ju fuktmättat, strålande och lugnt ansikte? Jo, jag kanske drog iväg lite i mina förväntningar men en kvinna måste få drömma. Döm om min förvåning när det var mitt gamla vanliga jag som stod där, grova torrhetsrynkor under ögonen, ärr efter acnen på kinderna och förstorade porer på den flottiga hakan. Men inte gav jag upp för det inte, nej nej, det var bara att köra vidare. 
Jag har använt produkten regelbundet under 6 veckors tid och jag gillar verkligen effekten den ger på min yttorra fuktälskande hy. Ja, min hy är mer fuktmättad nu, ja den är lugnare. Philosophy skriver själva att efter 2 veckors användning hade 97% av testkvinnorna mycket tydliga resultat i form av hälsosammare hud. Jag tycker själv att det stora resultatet kom efter cirka 4 veckors regelbunden användning, då jag kände att min hy var fint fuktmättad och kändes fräsch. Efter 6 veckors regelbunden användning var resultatet ungefär som efter 4, men det finns fortfarande kräm kvar i burken och det här är en produkt jag kommer använda till sista droppen. För dig med något orolig hy, med stora fuktbehov och behov av ett serum som arbetar på natten vill jag rekommendera denna nattserumcreme. Prislappen är något hög, vi snackar straxt över 800 kronor, men ha då i åtanke att Philosophy Ultimate Miracle Worker Night  är en enormt dryg produkt och efter mer än 6 veckors användning har jag ungefär halva burken kvar! Den är oerhört lätt att applicera, den doftar ljuvligt och den går lätt in i huden. Jag ger Philosophy Ultimate Miracle Worker Night en 4:a, det är en riktigt bra produkt!
Glasburken med skruvlock innehåller 50 ml. 

Mest lästa