Björk & Berries – Botanist Body Lotion

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Okej återfuktare med doft av herrar

Jag har provat Björk & Berries Botanist Body Lotion. Jag hade inte provat några produkter från Björk & Berries innan så jag var super peppad eftersom jag hört så mycket gott om dem. Dessvärre kan jag avslöja att jag inte blev bästa kompis med Botanist body lotion men det är inte bara Björk & Berries fel utan min näsa är delaktig i detta.

Första testet av Björk & Berries Botanist Body Lotion gjordes en vanlig morgon precis innan jag skulle ge mig av till jobbet. Hade tagit på mig ett par trekvartsbyxor och inser strax innan jag ska gå till tåget att jag är hysteriskt torr på benen. Jag har prov-sniffat på Botanist Body Lotion när jag fick den och vet därför att den luktar lite lätt av äpple. Perfekt tänker jag, styr ner byxorna och tar några rejäla pump Botanist body lotion, krämen är mjuk och lätt att smörja ut. Den tas upp av min torrfnasiga hud nästan direkt och efter att jag sköljt av händerna kan jag dra på byxorna igen och springa till tåget. Väl på tåget noterar jag glatt att sommartrafiken innebär att jag får sittplats å slipper stå och jag sätter mig bredvid en äldre herre. Efter en stund känner jag att han har en ganska distinkt herrdoft kring sig, jag har svårt att beskriva doften men den passar honom, en gråhårig välklädd herre i vit skjorta och byxor med pressveck. Inte så att det luktar jobbigt mycket men jag är klart medveten om doften, ni som åker lokaltrafik vet hur det kan vara då det är illa ögonen tåras och de är jobbigt att andas för att någon medpassagerare valt att tömma old spice över sig. Det är inte alls så illa men doften är väldigt närvarande. Jag tänker inget ytterligare på det, men när jag suttit någon minut på mitt kontor på jobbet känner jag en hint av samma herrdoft. Noooo de var inte farbrorn någon måste ha spillt parfym på sätet där jag suttit. Jag hinner försöka lukta mig själv i rumpan och önska att jag var en hund innan jag inser att doften kommer från mina ben. Böjer mig dubbel och sniffar mig själv på vaden, japp boven i dramat är Björk & Berries Botanist Body Lotion. Den har övergått från att lukta äpple till att lukta prydlig äldre herre inte alls vad jag hade trott och inte alls vad jag vill dofta som. Nu tänker ni säkert att vad gör det att den luktar lite maskulint, doften från bodylotions brukar ju inte hålla i sig. Det tänkte jag också medan jag nöjt konstaterade att den i alla fall är en okej återfuktare för mina torra ben ser mjuka ut å torrfnaset är borta. Tyvärr har doften Björk & Berries Botanist Body Lotion utmärkt hållbarhet, så när jag åtta timmar senare är på väg hem kan jag konstatera att herrdoften fortfarande förföljer mig.

Björk & Berries Botanist Body Lotion är en mjuk och skön lotion som ger en len och smidig hud med hjälp av, björklövsvatten, ekologisk linfrö-, solros- och raps-olja som stärker och skyddar huden. Doften beskrivs så här på Björk & Berries hemsida ”en frisk doft med noter av gröna äpplen, svartvinbärsblad och svart te som blandas med en underton av maskulin vetiver och patchouli”. Doft beskrivningen ger mig inte direkt någon förklaring till varför jag tycker att Botanist body lotion doftar herrar, flera av mina parfymer innehåller vetiver och patchouli men i och för sig inte tillsammans kanske är det kombinationen av de två som min näsa tolkar som något George Clooney borde ha och inte jag. Eftersom jag själv är tveksam till doften prov smörjer jag sambon, och han gillar både doften och hur Botanist body lotion känns, mjuk och kladd fri. Men även han konstaterar att doften håller i sig ovanligt länge.

Sammanfattningsvis är Björk & Berries Botanist Body Lotion till för dig som vet att du fixar att gå runt hela dagen med en doft kombinerad av gröna äpplen, svartvinbärsblad, svart te, vetiver och patchouli. Alla ni andra kan precis som jag fortsätta leta efter en annan bodylotion, betyget från mig blir en tvåa.

En flaska innehåller 250ml och kostar 250kr

Information

RIKTPRIS: 250 kr

Mest lästa