Chanel – Hydra Beauty Flash Instantly Hydrating Perfecting Balm

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxig askungekräm som verkligen levererar!

Chanel Hydra Beauty Flash Instantly Hydrating Perfecting Balm är nånstans mittemellan hudvård och smink, på så vis att det både vårdar huden och gör dig omedelbart supersnygg. Det är en slags primer, men med mer vårdande och fuktgivande egenskaper. Helt klart har Chanel sneglat på Clarins ikoniska Beauty Flash Balm som är en liknande produkt och en mer välkänd askungekräm.

Jag som testar är 41 och har en knepig kombinationshy som lätt känns torr och tråkig och får tilltäppta porer och småfinnar alldeles för lätt. Jag vill ha mycket lätta underlagskrämer, som helst inte syns alls, eftersom jag är fräknig och inte vill täcka huden helt. Jag har testat Chanel Hydra Beauty Flash Instantly Hydrating Perfecting Balm både som primer och faktiskt, istället för underlagskräm helt och hållet. En tub innehåller 30 milliliter och den kunde gärna fått vara dubbel så stor för helst vill jag använda den varje dag. Så bra är den!

Chanel Hydra Beauty Flash Instantly Hydrating Perfecting Balm är lätt och sjunker direkt in i huden. Den doftar inget särskilt, men behagligt av lyxig hudvård. Jag tycker att den både jämnar till och slätar ut och gör huden lugn och bekväm – faktiskt långt över förväntan. Den är utmärkt som primer, då den ger ett snyggt och slätt underlag som är lätt att utgå från. Jag tycker inte den gör hållbarheten längre på min foundation, dock. Men favoritanvändningen för mig är nog faktiskt istället för foundation helt och hållet – jag pudrar bara lite över, och sen på med ögonsmink och kinder.

Jag är som ni hör riktigt imponerad av Chanel Hydra Beauty Flash Instantly Hydrating Perfecting Balm och kommer helt klart se till att alltid ha en back-up av denna härliga produkt. Betyget kan inte bli annat än det allra högsta, trots den väl tilltagna prislappen: 5. Här får man vad man betalar för.

Information

RIKTPRIS: 575 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Dagkräm
Varumärke: Chanel

Mest lästa