I love my muff – Pure Spray

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Onödig sprej för dina intima delar

I Love My Muff är en produktserie för underlivet. Meningen är att produkterna ska vårda, rengöra och återfukta underlivet och samtidigt se till att pH-balansen är som den ska. 

Jag har testat en produkt ur den gröna serien, I Love My Muff Pure Spray. Den gröna serien doftar citrusblandning, milt och behagligt. Den kan användas både till de intima delarna men även på kroppen för att få en svalkande och  återfuktande effekt och den ska även vara idealisk att använda efter rakning eller vaxning då den har en kylande och mild antiseptisk effekt.

I Love My Muff Pure Spray kommer i en liten behändig vit och grön sprejförpackning. Tanken är att man ska spreja i handen och sedan fördela på önskat ställe på kroppen. Jag förstår inte riktigt fördelen med att spreja i handen i stället för att fördela direkt från en vanlig flaska i handen men det kanske finns någon orsak som jag inte kommit på. När jag sprejar direkt på huden är det som en mist och det blir ganska blött så man får vänta en stund tills den torkat in eller försiktigt klappa in den i huden.

Jag har använt den efter dusch som intimsprej (enligt bruksanvisningen kan man göra det) och även när man har vaxat bikinilinjen men jag känner inte att det är en produkt jag saknat. Jag tycker inte den kyler eller lugnar huden märkbart. Det finns andra kylande geléer att köpa för det ändamålet eller så kan man använda aloe vera. Den doftar svagt och fräscht men jag tänker att om man har dålig lukt från de intima delarna är det något som är fel och behöver rättas till i stället för att dölja lukten med en doft. Jag har inte saknat en produkt som denna innan jag fick testa den här och jag saknar den inte heller efter att ha använt den ett flertal gånger på olika ställen. 

Jag kan inte komma på vem som är i behov av I Love My Muff Pure Spray. Ett friskt intimområde behöver inte denna produkt och kylande geléer för till exempel vaxat område finns att köpa på apoteket.

Information

RIKTPRIS: 229 kr

Mest lästa