Matrix – Total Results Hello Blondie Chamomile Shampoo

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Prisvärt schampo för blondiner som briljerar med att hålla friss borta

Matrix Total Results Hello Blondie Chamomile Shampoo är ett schampo som ska ge blont hår fullt med glans samtidigt som det ska göra håret återfuktat, mjukt och fritt från friss. Jag som har testat det har blekt hår som lätt känns glanslöst och tråkigt, och som dessutom väldigt lätt drar åt det gula efter några tvättar. Jag har dessutom stora problem med frissighet, så det var med stor förväntan jag tog mig an det här schampot!

Matrix Total Results Hello Blondie Chamomile Shampoo är svagt lila i färgen, men det är inte ett regelrätt silverschampo. Det har en fantastiskt härlig och blommig doft som sitter kvar länge efter tvätt. Schampot är mycket drygt, och det är lätt att råka ta mer än vad man behöver. Det löddrar bra, och håret blir verkligen ultramjukt efter schamponering. Även utan efterföljande balsam är håret väldigt lätt att reda ut. Håret känns också ordentligt rent, och det håller sig rent länge. 

Efter föning och styling är håret fortfarande ovanligt mjukt och frissfritt. Det är inte heller riktigt lika glanslöst som det brukar. Schampot drar inte mycket färg ur håret, utan tonen ser jämn och fin ut även efter flera tvättar. Jag tycker mig också ana att det hjälper till med att bevara de kalla tonerna i håret, även om det inte är ett uttalat syfte med just det här schampot. 

Matrix Total Results Hello Blondie Chamomile Shampoo är ett av de bättre blondinschampon jag har testat, för att inte säga ett av de bättre schampon jag har testat över huvud taget. När det kommer till antifriss-egenskaper är det nog bara Oribes Gold Lust Repair And Restore Shampoo som slår det på fingrarna, men det schampot är också många, många gånger dyrare. När det kommer till glans vinner dock Oribes variant med hästlängder, men är man ute efter ett prisvärt alternativ kan jag verkligen tipsa om Matrix Total Results Hello Blondie Chamomile Shampoo. 

Information

RIKTPRIS: 349 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Hår: Schampo
Varumärke: Matrix

Mest lästa