Apoliva — Anti Age Advanced Nattcreme

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxig nattkräm med god effekt

Apoliva satsar på ett lite lyxigare segment med sin nya Anti-Age Advanced Nattcreme. Krämen kommer i en snygg förpackning som snarare leder tankarna till dyra varuhushyllor än till trista apoteksdito. Guld och beige och en helt lufttät pump-burk - många plus för förpackningen! Underbart bra att slippa gräva med fingrarna i en ohygienisk burk. Det här känns mycket fräschare.

Apoliva Anti-Age Advanced Nattcreme marknadsförs som en rik och återuppbyggande nattkräm för den lite mognare huden, man vänder sig främst till 40+. ”Algextrakt och valnötsextrakt minskar synligheten av rynkor och linjer genom att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Rapsolja, sheasmör och kakaosmör ger huden rikligt med näring medan provitamin B5 vårdar huden. Vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar.”, skriver Apoliva.

Krämen är vit, ganska tjock och doftar diskret. Den går lätt in i huden, men känns ganska fet. Passar fint för mig som är nästan 40 och har mestadels torr hud. Jag är riktigt imponerad av den här nattkrämen, och tycker att det är ett riktigt bra alternativ till dyrare krämer. Jag märker kanske ingen stor skillnad, men huden känns lugn och återfuktad och kanske ser jag faktiskt aningen piggare ut på morgonen också. Jag har inga stora problem med rynkor eller andra ålderstecken än, ska jag dock erkänna.

Jag ger Apoliva Anti-Age Advanced Nattcreme en femma. Det är ett riktigt bra alternativ för den plånboksmedvetna, utan att behöva kompromissa med vare sig lyxkänsla, förpackning eller effekt. Bra jobbat, Apoliva! Jag blir mycket sugen på att också testa resten av serien, som innehåller både en dagkräm med SPF15, en ögonkräm och ett oljeserum. Alla till mycket överkomliga priser.

Information

RIKTPRIS: 189 kr
Åldersgrupp: 40 plus
Betyg: 5
Prisgrupp: Budget
Hudtyp: Anti-age
Varumärke: Apoliva

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x