Apoteket — Intensiv Fotstift

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Fynd för torra fossingar

Jag har torra fötter – riktigt, riktigt torra fötter. De blir alldeles hårda, och får massor av sprickor. Inte min bästa feature, och verkligen något att ta tag i inför sandalsäsongen. Vilken otrolig tur för mig att Apoteket har släppt den helt fantastiska mirakelprodukten Apoteket Intensiv Fotstift. För ynka 79 kronor får du deras fotstift, en sensationell liten historia som får bukt med de allra torraste tassarna. Nämligen mina.

Produkten kommer i en praktisk liten push-up-förpackning, som en del deodoranter. Den är lite svår att öppna, men det kan man faktiskt ha överseende med. Själva stiftet är transparent vitt och luktar ganska illa av ammoniak. Skönt då att det är så lätt att applicera, du behöver inte kladda över huvud taget och får aldrig produkt nån annanstans än där den ska vara.

Apoteket Intensiv Fotstift innehåller en hög andel karbamid, hela 25%. Det är denna ingrediens som luckrar upp torr hud och helt enkelt får den att försvinna. Jag får kombinera med att fila bort det torra, och jag tar gärna en återfuktande kräm på mig under strumporna, men ett lätt lager av denna till natten ger verkligen resultat.

Jag kan helt enkelt göra annat än att ge betyg 5 till Apoteket Intensiv Fotstift – om du har torra fötter är det här något för dig. Köp direkt!

Information

RIKTPRIS: 79 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Fotkräm
Hudtyp: Alla
Varumärke: Apoteket

Mest lästa