Exuviance – Age Reverse Hydrafirm

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ger blank hinna, men är lysande som fuktbomb

Jag som har testat denna dag- och nattkräm är strax över 40 år och har normal hy med vissa torra partier. Jag märker med en gång om jag skulle råka glömma att smörja in mig, och använder som rutin ansiktskräm både på morgonen och på kvällen för att försöka hålla fuktnivån på en bra nivå. Försöker också överraska huden med lite ansiktsmasker då och då för att boosta, särskilt nu under den kallare delen av året. Exuviance Age Reverse Hydrafirm ska passa alla hudtyper som är i behov av fukt, och ska vara effektiv mot hudens åldrande, minska fina linjer och skydda mot fria radikaler. Jag tycker detta verkar mycket spännande och intressant, och har höga förväntningar eftersom jag sedan tidigare alltid har tyckt väldigt mycket om märkets produkter. 

Huvudingredienserna är hyaluronsyra (drar till sig och binder vatten för utfyllande effekt), Prodew (förser huden med aminosyror som återställer fuktnivåerna på djupet), NeoGlukosamin, maltobionisk syra och matrixylpeptider (stärker hudens stödmatrix vilket stramar upp och fyller ut huden), e-vitamin (en återfuktande, skyddande och läkande antioxidant) samt druvkärneextrakt (verkar förebyggande och skyddar huden från skadliga miljöfaktorer). Produkten är parabenfri.

Den cylinderformade burken som innehåller 50 gram är härligt turkos och ger ett lyxigt intryck. Spänningen är stor när jag pumpar ut den första klicken kräm, som är aningen svårdoserad på grund av en pump med ett stort hål, men lätt att arbeta med. Krämen är hyfsat fast i konsistensen, genomskinlig men samtidigt svagt turkosfärgad. Det första som slår emot mig är en helt fantastisk doft av nytvättat linne. Jag applicerar Exuviance Age Reverse Hydrafirm på kvällen, och när jag har masserat in den på nytvättat ansikte får jag först en blank hinna, ungefär som en ansiktsmask. Morgonen därpå kan jag fortfarande känna en liten yta av kräm på huden. (Ett stort plus å andra sidan är att även den goda doften sitter kvar.) Dagtid rekomenderas att använda krämen med ett solskydd över. Detta är dock ingenting för mig då jag irriterar mig på hinnan som ligger på huden. Jag vill inte ha ett blankt ansikte på dagtid - men nattetid är det inga problem.

Resultatet lät inte vänta på sig! Det dröjde inte många dagar innan huden var supermjuk och len, och mina torrhetslinjer och rynkor är nu påtagligt färre. Huden har fått mycket mer spänst och är fylligare än tidigare, och de små fnasigheter som tidigare fanns är som bortblåsta. Jag tycker faktiskt att huden ser både friskare och fräschare ut efter testperioden.Av hygienska skäl gillar jag även att förpackningen har en pump, men hålet är lite för stort vilket gör produkten svårdoserad och därför odryg. Men trots hinnan och odrygheten kan jag mycket väl tänka mig att köpa denna som present till mig själv i framtiden. Exuviance Age Reverse Hydrafirm är verkligen en grym och väldigt effektiv fuktbomb som verkar på djupet, och jag ger den en fyra i betyg eftersom resultatet är enastående! 

Information

RIKTPRIS: 599 kr

Mest lästa