Peter Thomas Roth – Cucumber De-Tox De-Puffing Eye-Cubes

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Rolig men dyr specialprodukt som du lika gärna kan fixa själv!

Jag gillar Peter Thomas Roth och i synnerhet Cucumber Detox-serien. Jag är särskilt förtjust i den fantastiskt effektiva skumrengöringen Cucumber De-Tox Foaming Cleanser, och det var med spänd förväntan jag testade denna specialprodukt! Cucumber De-Tox de-puffing eye cubes.

Man kan säga att Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox De-Puffing Eye-Cubes är en slags vätska som man fryser in. En glasögonformad pappförpackning - som är ganska svår att öppna - innehåller sex stycken engångs-iskuber på fyra ml. I dessa finns bland annat gurka, arnica, grönt te, kamomill, aloe, koffein och hyaluronsyra. Man får även med sex små bomullspåsar att lägga den frysta iskuben i, som man sedan masserar över ögonen och låter smälta.

På det stora hela tycker jag att det här är lite pyssligt, men för all del innovativt, roligt, och riktigt skönt. Det känns som att frysa ansiktsvatten, men det är svårt att veta hur mycket av effekten som kommer av produkten kontra kylan.Teorin är glasklar. I praktiken är det väldigt mycket vätska, och till slut var jag helt blöt i hela ansiktet. Och jag upptäckte att den smakar riktigt illa – så undvik området kring munnen!

En kub räcker till två ögon och lite till, så det är sex behandlingar. Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox De-Puffing Eye-Cubes lovar mig mindre svullnad, mörka ringar, fina linjer och rynkor. Jag ska också känna mig mer uppfriskad, trötta ögon ska få mer klarhet och se piggare ut, och hela ögonområdet ska dessutom avtoxifieras och bli lugnare och välhydrerat.

Nu tycker jag inte riktigt att produkten lever upp till detta. Kanske för att den inte kan användas dagligen (hallå, inte med den prislappen!) och det är svårt att se effekt på några enstaka användningar. Men Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox De-Puffing Eye-Cubes är en kul och lite annorlunda produkt, och för dig som gillar att testa innovativa lösningar är det kanske en hit. För min del är det inte en produkt som jag skulle köpa, tyvärr - däremot känner jag mig sugen på att frysa in mitt ansiktsvatten själv till sommaren.

Information

RIKTPRIS: 595 kr

Mest lästa