Bliss – Fuzz Off Bikini Precision Hair Removal Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Hårborttagningskräm till bikinilinjen med ett riktigt grymt munstycke!

Hårborttagningskrämen Bliss Fuzz off Bikini Precision Hair Removal är riktad mot bikinilinjen. Den säljs i praktisk förpackning om 60 ml med ett mjukt plastmunstycke. Jag har tidigare testat ansiktsprodukter från märket och varit riktigt nöjd med dem, även om den där spakänslan som varumärket vill förmedla inte riktigt innfinner sig.

Bliss Fuzz off Bikini Precision Hair Removal är vit och tjock i konsistensen, med vitamin E och kakaosmör. Mjukgörande botaniska komplex av citron, rosmarin och tall bidrar med en frisk doft som jag faktiskt får erkänna är helt okej - för en hårborttagning. Munstycket gör produkten riktigt smidig att använda och jag kan undvika det onödiga kladdet. Krämen ska verka i fem minuter och därefter torkas bort med en fuktig bomullspad. Första gången jag använde den lät jag den verka lite längre utan någon irritation alls, trots ett ganska tjockt lager. 

I vanliga fall brukar jag använda en rakhyvel, mest för att det går snabbt och ger resultat på en gång. Dock irriterar det och resultatet blir allt annat än hållbart. Därför har jag länge funderat på att använda en kräm men dragit mig lite just för att det känns omständigt, kladdigt och illaluktande. Bliss Fuzz off Bikini Precision Hair Removal motbevisar mina fördomar. Munstycket gör krämen enkel att både använda och dosera och resultatet är enligt önskemål: lent och utan irritationen jag upplever från en rakhyvel. Resultatet håller även längre än det från en rakning.

Det enda som gör att produkten inte får full pott är att det krävs lite mer än en fuktig bomullstuss för att avlägsna håren - en ordentlig dusch är snarare att rekommendera.

Information

RIKTPRIS: 269 kr

Mest lästa