The Body Shop – Himalayan Charcoal Body Clay

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ljuvlig lermask för kroppen som gör huden mjuk och återfuktad

The Body Shop Himalayan Charcoal Body Clay är en härlig lermask för kroppen som bland annat innehåller kol och lera från Himalaya. Träkol är en "asiatisk hemlighet" som har använts för att dra ut orenheter och verkligen göra rent på djupet, rensa huden från slaggprodukter och orenheter.

Jag älskar allt som ger fukt till kroppen! Jag har ganska torr hud, inte så den spricker men tillräckligt för att jag måste använda en kräm efter duschen. Jag är jämnt torr över hela kroppen, möjligen att baksida lår är aningen torrare.

The Body Shop Himalayan Charcoal Body Clay är verkligen en riktig lermask! Den är lätt att applicera och lätt att tvätta bort. Den läggs i ett tunt lager över kroppen, och appliceras lite tjockare där man är torrare. Efter fem till tio minuter har den torkat och går lätt att duscha av sig.

Jisses vad mjuk och återfuktad huden blir! Jag känner mig ren och len, dessutom behöver jag inte smörja in mig med någonting efter att jag duschar. Jag har använt The Body Shop Himalayan Charcoal Body Clay flera gånger i veckan, min enda invändning är att jag inte har tålamod nog att vänta tills den torkar, men det är inget större problem. Jag ger leran full poäng och rekommenderar den till alla med torrare hud för att få återfuktning. En toppenprodukt!

İnnehåller 200 ml

Information

RIKTPRIS: 225 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Spa & bad
Hudtyp: Alla
Varumärke: The Body Shop

Mest lästa