Soley – Graedir Hendur

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Sjunker snabbt in utan att kladda, samt mjukgörande

Jag som testat har torra händer, inte så jag får sprickor men de är torra och jag använder handkräm varje dag. Mina nagelband ser inte heller så kul ut om jag inte smörjer in dem dagligen.

Jag har testat två olika handkrämer samtidigt under sex veckor, en på varje hand och smort in händerna åtminstone en gång om dagen. De två handkrämerna är Decléor Hand Cream och Soley Graedir Hendur.

Soley Graedir Hendur är ett isländskt ekologiskt märke som hämtar sina ingredienser från den isländska naturen. Recepten har funnits i familjen i generationer. Ingredienserna är läkande isländska örter och handkrämen ska passa för torr och sprucken hud. Krämen är något tjockare än Decléors men den sjunker snabbt in i huden utan att kladda och efteråt känns händer och nagelband mjuka och återfuktade utan att vara feta, och det är en känsla som håller sig tills jag tvättar händerna. Doften är örtig utan att vara påträngande.

Jämför jag Decléor och Soley tycker jag att de är likvärdiga, möjlligen att Soley Graedir Hendur är snäppet mer mjukgörande.

Innehåller 50 ml.

Information

RIKTPRIS: 150 kr

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x