Rozaderm – Moisturizing Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ful budgetkräm som lugnar ilsken rosaceahy

Rozaderm Moisturizing Cream är en ansiktskräm för torr och rosaceabenägen hud. Den ska hjälpa till att bibehålla hudens naturliga skyddsbarriär. Krämen beskrivs att ha en omedelbar lugnande och mjukgörande effekt. Den ska inte täppa till porerna och innehåller inte parfym eller lanolin. Lanolin är ett fett som finns i ull, vilket gör att jag är glad för att denna produkten inte innehåller detta.

Jag som testar är i 30-årsåldern har väldigt torr och lätt rosaceabenägen hud. Jag är ofta röd runt näsan och på kinderna och kan få små utslag som är typiskt för rosacea. Jag har märkt att produkter med aktiva ingredienser inte alls funkar på mig utan gör att min hud protesterar direkt. Jag har under testperioden använt rengöring, serum och toner från det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg och bytte ut ut dag- samt nattkrämen till Rozaderm Moisturizing Cream.

Produkten kommer i en tub med skruvlock innehållandes hela 100 ml, mycket produkt för väldigt lite pengar. Förpackningen är extremt tråkig och och inte det minsta lyxig. Men det är innehåller som räknas.

Det jag noterade först vid användning är att krämen snabbt absorberas i huden utan att lämna någon hinna. Den irriterar inte min hud det minsta utan tvärtom jag kan se att min hud blir lite mindre röd. Efter någon vecka så är jag inte alls lika torr ett problem jag har kämpat med i ett halvår. Jag gillar denna jättemycket och rekommenderar den till alla som har en känslig hud. Vill man däremot ha en kräm som stramar upp, har anti age-egenskaper eller ser snygg ut på badrumshyllan så är detta inget för dig.

Jag ger Rozaderm Moisturizing Cream en femma i betyg.

Information

RIKTPRIS: 129 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Dagkräm
Varumärke: Rozaderm

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x