The Body Shop – Fuji Green Tea Body Scrub

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lämnar fräsch känsla men är mycket odryg

Jag är 46 år och har fet hy i ansiktet, men kan under vintern ha torr hud på övriga kroppen. Jag har sedan tidigare mest testat sockerskrubbar, exempelvis från Soap and Glory och har varit väldigt nöjd med den lena, sköna känslan som dessa produkter har givit. Det har ibland känts som om man liksom ömsat skinn där i duschen. Bort med det gamla slitna lagret av fnasig, torr hud och sedan känslan av len, mjuk hud som är sommaredo.

The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub tillhör en nylanserad produktserie och mina förväntningar är därmed höga. Produkten utlovar rengöring och exfoliering av huden och skall lyfta bort döda hudceller. Burken är lätt att öppna i duschen med sitt skruvlock, trots blöta fingrar. Krämen är ganska mjuk och kanske lite rinnig för att vara en skrubb och doften är angenäm.

Krämen är lättarbetad, men försvinner ganska fort från huden, så det går åt ganska mycket produkt. Kornen i skrubben känns till en början mjuka, men blir snabbt nästan lite för riviga mit huden och det svider lite. The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub tar bort fnasig hud, men jag saknar den där lena känslan efteråt som jag nog hade förväntat mig. Detta är en skrubb som jag dock kan tänka mig att använda innan brun-utan-sol för att undvika fläckiga partier. Doften efter användning är inte påträngade och känns frisk.

The Body Shop Fuji Green Tea Body Scrub innehåller 250 ml.

Information

RIKTPRIS: 225 kr

Mest lästa