Origins – GinZing Refreshing Scrub Cleanser

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ett fräscht och superbt val för doftfanatikerns dusch

Jag har testat rätt så många produkter från Origins, och har aldrig blivit besiken. Speciellt deras skrubbprodukter har alltid varit superbra, speciellt ansiktsskrubb. Den kroppsscrub jag testat nu är en underbar, upplyftande och väldoftande produkt som med hjälp av både ginseng och kaffeböna väcker trött hud till liv igen.

Jag är helsåld! Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser lämnar efter sig en len, väldoftande och mjuk hud och funkar mycket bra på grövre partier, till exempel armbågar, knän, anklar och hälar. Origins produkter är naturliga och ekologiska och innehåller alltid 100 produkt essentiella oljor. Som företag strävar de efter att "bevara jordens resurser", exempelvis planterar de träd runtom i världen och arbetar aktivt med att medvetandegöra bröstcancerfrågor, precis som alla företag inom Estée Lauder-koncernen. 

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser kommer i en praktisk plasttub med snäpplock, funkar super i duschen och läcker inte i gymbagen. Tuben innehåller 150 ml. Jag kommer absolut köpa denna produkt, den gör sitt jobb, den är dryg och ger huden en len och fräsch yta – vad mer kan man begära? Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser får full pott!

Information

RIKTPRIS: 250 kr

Mest lästa